Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 31 серпня 2020, 21:10
7396
6

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Нам попалася одна з найсильніших команд»

Хавбек «Динамо» чекає на цікаве протистояння з АЗ

| Оновлено 31 серпня 2020, 21:10
7396
6
Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Нам попалася одна з найсильніших команд»
ФК Динамо. Віталій Буяльський

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський поділився своєю думкою з приводу жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, яке звело «Динамо» з «АЗ Алкмаар»:

- Думаю, нам попалася одна із найсильніших команд. Детально охарактеризувати нашого суперника поки що не можу, оскільки їхні матчі не дивився. В інтернеті пишуть, що хороша команда, думаю, гра буде цікавою.

На етапі кваліфікації Ліги чемпіонів усі команди організовані. Тут будь-хто може як виграти, так і програти. Слабких команд немає, тому нам слід бути сконцентрованими і показувати свій футбол.

- У вас були переваги з приводу суперника перед початком жеребкування?
- Великої різниці для мене не було, оскільки всі команди сильні. Напевно, трохи більше, ніж з іншими, хотілося б зіграти із грецьким ПАОКом. Бачив їхні кілька поєдинків і можу сказати, що команда цікава.

- Третій кваліфікаційний раунд складається з одного матчу, у зв'язку з цим ймовірність сюрпризів і непередбачуваних результатів підвищується?
- Так, але при цьому дуже добре, що ми граємо вдома, у Києві, на своєму полі - це набагато легше. Плюс, немає перельотів, можна спокійно готуватися і налаштовуватися. У той же час є багато прикладів кубкових протистоянь, що складаються з однієї гри і етапів Ліги чемпіонів у цьому сезоні, коли може відбутися все, що завгодно. Тож, дійсно, слід бути уважними.

- Ви не поїхали у розташування національної збірної через пошкодження. Як зараз ваше самопочуття, і чи встигнете відновитися до поєдинків Ліги чемпіонів?
- Поки моє відновлення йде за планом, сподіваюся, найближчим часом, якщо клубні лікарі дадуть добро, приєднаюся до загальної групи, але це поки що точно не відомо. Буду виконувати усі вимоги медичного штабу і розраховую, що не тільки до матчу з «АЗ», а й до найближчого поєдинку у чемпіонаті України з «Десною» вже буду готовий на 100%. Принаймні цього дуже б хотілося. Поки ж роблю необхідні процедури і тренуюся індивідуально з тренером з фізпідготовки. По суті, роблю все те ж саме, що і команда, тільки окремо з тренером. Ще 4-5 днів, і все має бути нормально.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних
Футбол | 25 квітня 2024, 19:19 0
Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних

Арне Слот близький до того, щоб стати наступником Юргена Клоппа

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Иванамофф
Либо Буяльский не видел в принципе сильных команд, если для него АЗ самая сильная команда, либо он уже готовит аэродром с соломкой после недавних проигрышей средним командам в чемпионате Украины. С таким игроком точно не выиграть.
Маркевич считает иначе. Я тоже согласен с Маркевичем. АЗ вполне по силам Динамо, если это Динамо, а не динамка. Желаю Динамо удачи и настоящих игроков с яцами!
UKRAINE FAN
Фернандиньо
Trollface
Начинают плакать. Все равно дальше не пройдут.
UKRAINE FAN
Ну хоть игроки адекватные а то дырко фаны уже разгромили этот дворовой АЗ