Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2020, 09:41
5915
26

Олександр ДЕНИСОВ: «Матч за Суперкубок склався дуже фартово для Динамо»

Відомий журналіст – про несподівану поразку «Шахтаря»

| Оновлено 31 серпня 2020, 09:41
5915
26
Олександр ДЕНИСОВ: «Матч за Суперкубок склався дуже фартово для Динамо»
Футбол 1/2/3. Олександр Денисов

Ведучий програми «Великий Футбол» Олександр Денисов прокоментував перемогу київського «Динамо» над донецьким «Шахтарем» (3:1) в поєдинку за Суперкубок України.

«Динамо відмінно підготувалося до конкретної гри проти Шахтаря, ефективно скориставшись своїми нечисленними виходами в контратаку. Перемога Динамо не викликає сумнівів з точки зору підсумкового рахунку: кияни показали стовідсоткову реалізацію. 

А ще очевидно, що Луческу зміг перебудувати Динамо краще, ніж Хацкевич і Михайличенко за останні роки. Але, з іншого боку, слід визнати, що особливого креативу з боку киян ми не побачили. Так, це непогано, коли танцюєш на чужих помилках, але це не скасовує факту, що цей матч склався дуже фартово для Динамо. З тридцятьма відсотками володіння м'ячем Динамо буде складно розраховувати на успіх в кваліфікації Ліги чемпіонів, та й в наступних матчах проти Шахтаря в УПЛ.

Що стосується «гірників», то команді теж потрібно зробити з суперкубкової гри висновки, потрібно зробити роботу над помилками в обороні, ну а тим гравцям, які не викликані до збірних гарненько в ці дні ментально відпочити і перезавантажитися перед новим складним сезоном. Повторюся, моя думка, команді не вистачило часу на відновлення після дуже складного і насиченого єврокубкового серпня», - заявив Денисов.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bop
вывод: шахтер забил великолепный гол, а динамо забило три случайных, нелепых гола и почему-то выиграло. парадокс...
Bolshoi
Скажу по-денисовки. С таким процентом реализации, Шахтёру будет очень сложно против более менее мастеровитых команд.
Vipfishman2
Кто нибудь , покажите набриолиненному горе-ведущему как играет Атлетико Мадрид...может безмозглый бамбасянин наконец то перестанет невпопад открывать рот , а хоть изредка начнёт аналитически мвслить🤪🤪
Robert Monroe
У Шахтёра один выход - запретить на уровне регламента контратаковать
Муґунот Уух
долго копил желчь
paryc
У гебельса еще попаболь не ушла.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Чому він коли говорить про Динамо, постійно переводить "стрілки" на єврокубки? Та нехай тебе не колише, що буде і як робити Луческу з Динамо у єврокубках. Циган - старий битий лис, і придумає як грати навіть з таким Динамо у єврокубках. А от чому Пенісов нічого не говорить про перспективи кротів, адже крутіння бразильських хороводів в нападі - неефективне проти +:- пристойної команди це довели і Аталанта і МС і Інтер, та й зрештою Динамо З та Динамо К, а якщо сюди додати бездарну гру в обороні та воротаря - можна сказати що 1/2 Фіналу ЛЄ - це просто фарт дикий для кротів!!!!
PUTINHUILO
"Четвертые сутки
пылают станицы..."
...ПУКАНЫ
Robert Monroe
У ДК второй матч под руководством нового тренера и 5-6 игроков основы не играли, включая три лучших игрока команды (Миколенко, Вербич, Цыганков + Шепелев, Попов, Бурда, Шабанов, Русин). Но даже проиграв полурезервному составу с разницей в два мяча, кроты скулят вторую неделю о том, как они хорошо играли. Типичные нытики.
Bolshoi
Просто игроки Динамо знали что делать с мячом, а Шахтёру его отдавали чтобы он его подержал.
bullyUA
Александр ДЕНИСОВ: «Матч с Интером сложился очень фартово для Интера»
Bolshoi
Если играть раз в неделю, это очень устали, то что собираются делать кроты когда будут ЧУ, КУ и еврокубки одновременно?
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKFC
Луческу только приступил к работе, так что все будет хорошо!
И если лишить Шахтер зон для быстрых бразильцев и прессинговать, команда не знает как действовать, так было с Интером и Динамо. 5-0, 3-0.
vasyan86
Иногда от безысходности мне начинает казаться, что великий футбол это информационно-аналитическое токшоу. Тогда я дожидаюсь ближайшей неудачи Шахтера, ВНИМАТЕЛЬНО слушаю, что все эти люди говорят и счастливо, без всякого медицинского вмешательства, возвращаюсь в реальный мир
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Ной ной подруга ной.
Любимая юмористическая передача
lenares85
Та конечно фарт не дали три пеналя, за прижатые руки, то что в защите у Шахтёра проходной дно, это всем понятно и более менее сильные форварды забивают по пару мячей.