Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2020, 01:24
6625
0

Зоря переграла Інгулець в товариському матчі

5 вересня на луганчан чекає контрольна зустріч проти «Олександрії»

| Оновлено 31 серпня 2020, 01:24
6625
0
Зоря переграла Інгулець в товариському матчі
ФК Зоря Луганськ

Луганська «Зоря» провела товариську зустріч з «Інгульцем», новачком УПЛ. Матч пройшов на навчально-тренувальній базі в Запоріжжі.

У луганській «Зорі» в збірні відбули Максим Луньов, Андрейс Циганікс і Джоель Абу Ханна. Тому участь вони в цій зустрічі не брали. Відновлюється, як і раніше, Нікола Василь.

Рахунок «Зоря» відкрила вже на 17-й хвилині. Спрацював сплав досвіду і молодості. Владлен Юрченко протягнув м'яч, побачив, що відкривається під передачу в штрафний Володимир Білоцерківець, віддав чітко і точно, а той вколотив м'яч у сітку - 1:0. Гостро відповіли гості на 24-й хвилині, сильно пробивши зі штрафного. Микита Шевченко перевів м'яч на кутовий. Але на 30-й хвилині «Інгульцю» вдалося рахунок зрівняти - 1:1.

На 35-й хвилині був хороший удар у виконанні Дениса Фаворова зі штрафного, в справу вступив голкіпер «Інгульця» і нейтралізував загрозу. А на 36-й хвилині господарі поля знову вийшли вперед. Добре по флангу промчав Владислав Кабаєв, обіграв голкіпера, м'яко віддав на Михайло Перовича, а той головою легко штовхнув м'яч в ворота - 2:1. Ще кілька хороших моментів луганчани мали по ходу першого тайму. Небезпечно пробивали Назарина і Білоцерківець, але їхні удари пройшли вище цілі.

Хороший момент мала луганська команда на початку другого тайму. Сергій Демченко видав непогану передачу на Владислава Кочергіна, той пробив, м'яч пройшов поруч зі штангою. Ще один непоганий момент був у Дмитра Хомченовського, який пробив метрів з 22-х, був рикошет, але голкіпер все одно зумів зреагувати. Віктор Скрипник по ходу другого тайму кинув у бій Дениса Янакова і Ігоря Чайковського, змінивши Олександра Гладкого і Ловро Цвека відповідно. Потім в гру вступив Данило Хмеловський і нігерієць Абду, що знаходиться на перегляді.

Ще момент мала «Зоря» на 70-й хвилині, але Денис Янаков, який вийшов на заміну, затягнув з ударом, а потім самовіддано зіграв захисник «Інгульця». Найнебезпечніший момент мав «Інгулець» ближче до завершення зустрічі. Після невдачі одного з гравців пішов вихід один в один, але Данило Хмеловський вийшов переможцем з цієї дуелі. На 82-й хвилині Денис Янаков зважився на дальній удар і не прогадав. Нічого з цим ударом не зміг зробити Богдан Шуст - 3:1 на користь луганчан, це підсумковий рахунок матчу.

5 вересня «Зорю» чекає друга товариська зустріч, суперником стане футбольний клуб «Олександрія».

Товариський матч

Запоріжжя, 30 серпня

«Зоря» Луганськ - «Інгулець» Петрове - 3:1

Голи: Білоцерківець, 17, Перович, 36, Янаков, 82 - гравець гостей, 30.

«Зоря» (перший тайм): Микита Шевченко, Денис Фаворов, Віталій Вернидуб, Жуніньо, Єгор Назарина, Дмитро Іванісеня, Михайло Перович, Владлен Юрченко, Ловро Цвек, Владислав Кабаєв, Володимир Білоцерківець.

«Зоря» (другий тайм): Дмитро Мацапура (Данило Хмеловський, 67), Дмитро Піддубний, Максим Агапов, Сергій Демченко (Данило Алефіренко, 78), Владислав Кочергін, Максим Гречкин, Олександр Гладкий (Денис Янаков, 65), Дмитро Хомченовський, Артем Громов, Дмитро Іванісеня (Абду, 75), Ловро Цвек (Ігор Чайковський, 65).

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.