Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 серпня 2020, 16:42
3681
1

Фран СОЛЬ: «Прийму будь-яку роль, щоб допомогти Динамо перемагати»

Нападник київського клубу звик працювати під тиском преси та вболівальників

| Оновлено 30 серпня 2020, 16:42
3681
1
Фран СОЛЬ: «Прийму будь-яку роль, щоб допомогти Динамо перемагати»
ФК Динамо Київ. Фран Соль

Іспанський форвард «Динамо» Фран Соль перервав свою безгольову серію, забивши третій м'яч киян у ворота «Шахтаря» в поєдинку за Суперкубок України.

Після матчу частина гравців «біло-синіх» вирушили до своїх збірних, а частина отримала 4 вихідних дня. Соль з дружиною і дитиною відправилися до Одеси, де відпочили і познайомилися з одним із найцікавіших українських міст.

- Тиск, пересуди преси та невдоволення вболівальників трохи зменшилися після цього м’яча? Чи стане цей гол важливим для твоєї подальшої кар'єри?
- Я завжди готовий допомогти своїй команді і бути там, де треба. Звик працювати під тиском преси та вболівальників, це звичайна річ для професійного футболу. Чим раніше ви навчитеся з цим жити, тим краще.

- «Динамо» не буде грати офіційні поєдинки до 12-го вересня (базовий день наступного туру). Після двох ефектних перемог цей простій негативно позначиться на настрої команди?
- Скажімо так: є час переосмислити те, що сталося і зробити правильні висновки. І добре, що ми можемо це зробити після двох перемог, а значить із відмінним настроєм. Після перерви на нас чекає дуже важливий період, тому потрібно добре підготуватися до майбутніх матчів.

- В атаці «Динамо» велика конкуренція в цьому сезоні. Чи готовий ти до ролі суперзапасного чи тебе влаштує тільки місце в основному складі?
- У мене великий досвід. Я пройшов шлях від гравця, який не виходить на поле взагалі, до головного лідера команди. Тому я приймаю будь-яку роль у команді та працюю, щоб допомогти «Динамо» перемагати.

- Після досить тривалої серії невдалих матчів ти залишався позитивно налаштованим, спілкувався з пресою, не виглядав пригніченим і не опускав руки. Як вдавалося справлятися з негативними емоціями?
- Коли я був молодшим, то після кожного невдалого матчу міг замкнутися в собі та пару днів ні з ким не спілкуватися. Але потім я зрозумів важливу річ, яка допомагає в житті: якщо ти забив гол, то не стаєш суперзіркою у той самий момент. Так само, як не стаєш поганим футболістом, якщо не реалізував свій момент у матчі.

- Після матчу з «Шахтарем» ти відправився до Одеси. Емоційне рішення чи готувався заздалегідь?
- Жодних емоцій. Ми забронювали житло ще до матчу за Суперкубок, вирішивши провести 3 дні біля моря. До Одеси поїхав з родиною, але зустріли кілька знайомих з Києва вже у самому місті.

- Як тобі Одеса? Добре відпочив?
- Мені сподобалося це місто, ми намагалися побувати в різних місцях, не тільки сиділи на пляжі біля моря. Для мене завжди цікаво відкривати для себе нові місця і міста.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 26
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 96
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
Краще, роль нападника