Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 серпня 2020, 15:22
20927
8

РЕДКАЧ - про бій Постола: «Вкрали перемогу. Навіщо взагалі весь цей фарс?»

Український боксер підтримав свого співвітчизника

| Оновлено 30 серпня 2020, 15:22
20927
8
РЕДКАЧ - про бій Постола: «Вкрали перемогу. Навіщо взагалі весь цей фарс?»
Top Rank. Віктор Постол і Хосе Рамірес

34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) прокоментував результат бою між Хосе Раміресом (26-0, 17 KO) і Віктором Постолом (31-3, 12 KO).
 
«Вікторе, ти звір, брате. Я пишаюся тобою. Ти справжній чемпіон WBC. Спасибі Фредді Роучу. Відмінний бій, чудовий виступ.
 
Вкрали перемогу. Навіть уже не соромлячись говорять про те, що опонент в улюбленцях, суддя завжди віддає перемогу. Так навіщо взагалі весь цей фарс потрібен? Для наживи і втіхи.
 
Оцінюють по любові і симпатії. Маючи два чемпіонські пояси, опонент взагалі не вразив своїм виступом. Яка праця був проведена: три рази бій скасовували. Рамірес останній бій теж програв (можливо, мова йде про передостанній поєдинок проти Хосе Сепеди - прим.). І знову яке пограбування», - написав Редкач в інстаграмі.
 
Нагадаємо, Рамірес переміг Постола рішенням більшості суддів: 114-114, 115-113, 116-112.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@icemanpostol You beast Brother I proud for you 🤩💎🙌you real champ @wbcboxing thank you @freddieroach great fight great preforms 🙌✊ Украли победу. Даже уже не стесняясь говорят о том что оппонент в любимчиках, судья всегда отдает победу. Так зачем вообще весь этот фарс нужен... для наживы и утехи. Оценивают по любви и симпатии. Имея два чемпионских пояса, опоонет вообще не поразил своим выступлением.Рамирез ( какой труд был проделан 3 раза бои отменяли последний бои тоже проиграл и сново какое ограбление )

Публикация от The Killer Ivan Redkach (@ivan_redkach_11)

Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
99460
Что бы победить чемпиона - нужно в два раза быть и бить лучше чем чемпион!! И тогда никто не будет ляпать языком про любимчиков и везунчиков !!
Ossa8860
Старый стал, лет пять бы скинуть - другая картина была б... Но ничью один судья не случайно дал.
shevsen
Это жизнь...
Александр Купцов
Это Редкач вообще боксер?? Постол не наработал на победу, а тем более на пояса....
borman223
Об’єктивно, Постол не був гіршим, але, щоб забрати пояси, треба бути кращим. Бій видав хороший, як для своїх 36. Впевнений, що будь той Постол молодшим, як у бою з Матіссе, то Раміреса б перестукав. А так у бої за абсолют, проти Тейлора шанси у американця мінімальні. До речі, на популярний американських боксерських сайтах типу Bad left hook вели дві карти: 114/144, 115/113. Останніх рахунок, вважаю самий правильних. Віктору респект, грошей трохи підняв, з рахунком податків, роботи команди, тренерів, проживання, то тисяч 300 дол. собі заробив. Ураховуючи попередні гонорари «чистими» 3-5 тис, то це дуже непогано. Якщо скоро станеться об`єднання у їхній вазі і чемпіон (по типу як Усик перейде у іншу категорію, то в принципі через 1-2 успішних поєдинки може ще на титульний бій вийти, якщо, звісно буде у формі, і не піде на пенсію!!!
temamx2727
Как зачем? Что бы денюшку заработать. Редкач как бы только для этого и выходит в ринг, и херню несёт в интернете.