Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 серпня 2020, 08:53
54725
49

Джерело: Барселона погодилася продати Мессі в Манчестер Сіті

Аргентинець все ближче до Хосепа Гвардіоли

| Оновлено 30 серпня 2020, 08:53
54725
49
Джерело: Барселона погодилася продати Мессі в Манчестер Сіті

За інформацією видання Mirror, «Барселона» прийняла рішення продати Ліонеля Мессі в «Манчестер Сіті». За даними джерела, каталонський клуб хоче за свого гравця 280 мільйонів євро. Також розглядається варіант, при якому в угоду увійдуть гравці «городян» з доплатою в 134 мільйони євро.

Відзначимо, що клаусула в контракті Мессі з «Барселоною» 700 мільйонів євро.

Мессі надіслав в клуб факс, в якому повідомив, що він в односторонньому порядку розриває контракт. Також Мессі поінформував клуб, що він у неділю він не з'явиться на медогляд і проведення тесту на коронавірус, а в понеділок не приїде на старт передсезонної підготовки.

Оцініть матеріал
(415)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 49
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
Месси в АПЛ - это будет супер интересно)
bzzzzz
Месси для МанСити это как новый айфон, вроде очень хочется купить, хотя понимаешь, что он тебе не сильно то и нужен
lenares85
Мс потом тур сделает с Месси и все отобьет деньги, плюс продажа футболок, реклама, имиджевые всякие штуки трансляции и прочее
UKRAINE FAN
Хз это может быть самый провальный трансфер 280млн за 33 летнего игрока
Andriy Zimich
Треба подавати. Роки ідуть...
Irrlicht
"Гроші за футболки" - це теж цікава тема для обговорення. Можна пробувати на аналогіях:
За 24 години з моменту появи футболки Роналду у продажі, Юве продав їх 520 тис. на суму 60 млн., при цьому за увесь попередній рік вони продали футболок шось біля 800 тис. взагалі.
Однак, на кінець року у їхньому фінансові звіті чистий дохід від продажу мерчу був лише на 12 млн. більше, ніж рік тому без Роналду (факт: футболки Роналду продаються краще, ніж Мессі, бо він медійно більш упізнаваний).
Тому про сотні міліонів доходів від футболок говорити не дуже правильно, але... У 2019 році Ювентис переуклав спонсорський договір з Адідас на 7 років, сума контракту - лизько 400 млн. баксів, що майже удвічі більше попередньої угоди. Вони переуклали договори з іншими спонсорами на значно кращих умовах, зокрема з "Джип", де сума контракту зросла утричі - з 19 млн. баксів до 47. Так, футбол генерує все більше грошей і вартості контрактів зростають, але... не в 2-3 рази.
Отже, від безпосередньо футболок сотень міліонів доходів для клубу не буде (можливо, вони будуть для Пуми), але загалом про додатковий дохід, як прямий, так і непрямий на 150-200 міліонів для клубу (не одразу, само собою, а у розстрочку) від такого трансферу, мабуть, говорити можна.
OKs100
Первые 200 миллионов МС заработает на Месси уже в первую неделю его перехода в клуб, как это было с Роналду в Ювентусе. Даже если заплатят полмиллиарда долларов, то через пару лет они вернут эту сумму на продаже фирменных футболок по 200-300 долларов за штуку, рекламе и так дальше.
MaxUa
Заладили про эту клаусулу так, словно это второй закон термодинамики, который невозможно не соблюсти. Неужели непонятно, что никто не заплатит за Месси 700 млн? Неважно, какая там цена в бумажках прописана. Важно только то, сколько заплатят здесь и сейчас. А значит реальная цена определится как обычно - в ходе торгов. Месси не хочет играть, значит его придется продавать и никакая клаусула этот процесс не остановит.
Alex Lugano
Мдаа, цены всё выше и выше. 280 млн.€ за одного невысокого Homo Sapiens с рыжей бородкой !!!, можно 1 млн. голодающих в Африке три месяца кормить(((
Irrlicht
З приводу дат у контрактах. Контракти можуть мати посилання як на конкретні дати (наприклад, 1 червня), так і на події (наприклад,"завершення сезону"). Розуміїчи це, ФІФА прийняли рішення про продовження контрактів на тих же умовах до фактичного завершення сезона у цьому році, а також про продовження дат, які "збігаються з орієнтовними датами завершення сезону".
Тому юридичне підгрунтя там доволі міцне. Ви ж розумієте, що офіційне повідомлення не Мессі особисто надсилав, а його юристи, яких не серед студентів коледжів брали. Судитися-то, з ним можна пробувати, але такий потужний конфлікт клуба з, можливо, найвеличнішою своєю зіркою за увесь час... Уявляєте репутаційні збитки Барселони?
Trasher311987
Если перейдет. Сетанта в 3 раза возьмёт рейтинги.
И это будет полный анус для футболов.
Лео переходи
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
ЕСЛИ ОН УЙДЕТ, причем так некрасиво,
то я за Барселону болеть, не перестану.
А за МанСити не буду, так как симпатизирую МЮ в дерби.
Когда Месси уйдет из Барсы, ему до конца карьеры НЕ ВЫИГРАТЬ НИ ОДНОГО ЕВРОКУБКА с любым клубом. Так и будет с Неймаром метаться из МанСити в ПСЖ и обратно.
И в сборной Аргентины он так и не выиграет ни Юж. Америку, ни тем более Чемпионат Мира.
И больше и ни одного Золотого Мяча или Золотой Бутсы...
И баста !
bzzzzz
какие еще 280 млн ??? цифры из воздуха... пусть уже тогда определятся, или бесплатно отдавать или за 700млн, как прописано в контракте.
Месси же в одностороннем порядке может разорвать контракт, так что или бесплатно или пусть идут лесом... ну можно символические 100 млн разве что заплатить, но не более.
Если МС согласятся на эти условия будут лохами года.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
Кротового негритенка продайте, позорится с ним МС.