Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2020, 02:31
5087
8

Іван ЯРЕМЧУК: «Буде складно, але треба відроджувати Динамо»

Легенда киян сподівається, що Мірча Луческу зможе вивести команду на новий рівень

| Оновлено 28 серпня 2020, 02:31
5087
8
Іван ЯРЕМЧУК: «Буде складно, але треба відроджувати Динамо»
ФК Динамо Киев. Іван Яремчук

Колишній гравець «Динамо» Іван Яремчук поділився очікуваннями від роботи Мірчі Луческу на чолі київського клубу.

«Якщо Ігор Суркіс бачить у ньому хорошого спеціаліста, який може привести «Динамо» до чемпіонських медалей, то чому ні? Чому б не спробувати? Не дарма його у команду запросили. А щоб він з «Динамо» добивався максимальних успіхів.

Але зараз такий час... Коронавірус, порожні трибуни, немає підтримки вболівальників, 12-го гравця. Коли я грав, у нас 100 тисяч стадіон був, і все забито, все гуде. Виходиш на поле і не знаєш, куди дивитися - все заповнено, весь стадіон заповнений уболівальниками. А зараз грають за пустих трибун. Якось воно... Не той на душі ажіотаж.

Також багато травмованих у нас футболістів. Тому я не знаю, скільки потрібно часу, щоби «розкочегарити», набрати ритм і дати бій «Шахтарю». Адже ви знаєте, що на сьогоднішній день «Шахтар» - команда №1 в Україні. Вони доказали це, вийшли в півфінал Ліги Європи. Правда, трохи там з «Інтером» не склалося.

Буде важко, але треба відроджувати «Динамо». Щоб «Динамо» було таким, як ще коли я грав, наше покоління. Покоління Мунтяна, Колотова, Конькова. 75-й рік, 86-й, 97-й, 98-й, коли Лобановський повернувся. Чекаємо цього моменту, коли він прийде», - сказав Яремчук.

Нагадаємо, що «Динамо» під керівництвом Луческу здолало «Шахтар» (3:1) в матчі за Суперкубок України.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yeti
Всё правильно сказал ветеран.
Правда немного вежливо выразился по поводу: "с Интером не сложилось".
0:5 - это "не сложилось"? Это не сложилось?
Да разгром это называется.
______________
А Иван Яремчук - блестящий футболист. Великолепный. Жаль, что травма подорвала его карьеру. Очень жаль - Лобановский его очень ценил. хм... Блестящий технарь и трудяга на поле. До сих пор помню его финты и рейды по флангу. И голы - большой умница и фанат игры. Приятно было болеть за тот футбол, который он показывал.
Vbolivalnyk-Peter
Відроджувати потрібно не тільки Динамо. Хочеться бачити потужний Дніпро, Металіст, Чорноморець, Карпати... Хочеться, щоб принаймі, міста з мільйонним населенням мали достойні команди, щоб люди могли приходити на стадіони та насолоджуватися футбольним театром - відволікатися від буденного, знімати стрес... Щоб можна було привести дитину на стадіон, і вона не питалася - ну і що тут такого? Ну ходять собі 22 гравця по полю і їх потуги дивиться 1,5-2 тис. вболівальників... Хочеться відчути ТУ неповторну футбольну атмосферу не тільки на на матчах збірної, а й у матчах внутрішньої першості... В тому ж Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі... - ніколи не будуть вболівати за будь яку українську команду (з іншого міста) навіть якщо вони бубуть грати проти Барселони, чи Баварії, чи Реалу..., як за свою рідну - команду з цього міста, навіть якщо вони будуть грати з Бешикташом, Копенгагеном, Мальме....
Yeti
единственное... "поколение Мунтяна, Колотова, Конькова. 75-й год" - это к Ивану Яремчеку никак не относится... Ну позже Иван играл, не в те года... Но ветерану позволительно их вспоминать потому, что это уже был футбол Лобановского. Уже тогда...
dd dent
Ну прям немного, самую малость надо было говорить
MaxUa
"щоб люди могли приходити на стадіони та насолоджуватися футбольним театром - відволікатися від буденного, знімати стрес"
Знаете, я бы с большим удовольствием променял театр, кино, сказки, игры и прочие инструменты отвлечения от реальности, на нормальную реальность, в которой было бы интересно и комфортно, вместо того, чтобы только и делать, что снимать стресс, накапливающийся вследствие искусственных проблем, которые только ширятся благодаря заботам ряда заинтересованных в этом людей.
MaxUa
"Поколение Мунтяна, Колотова, Конькова. 75-й год, 86-й, 97-й, 98-й, когда Лобановский вернулся."
При нынешней системе этого больше никогда не будет. Забудьте и даже не мечтайте, потому что мечты, под которыми нет внятных оснований, бессмысленны.
Сейчас нет такого же количества отечественных футболистов как тогда. И в детстком футболе в особенности.
К тому же более менее мастеровитые игроки уезжают в чемпионаты ЕС, а классные легионеры оттуда не приезжают. По сравнению с тем, что было еще 8-9 лет назад, количество мастеровитых легионеров резко сократилось.
Соответственно количество в качество перейти не может. Для этого просто нет базы.