Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 28 серпня 2020, 20:36
12429
8

Вернидуб про виліт з Ліги Європи: «Все звалювати на суддів я б не став»

Команда програла в серії пенальті

| Оновлено 28 серпня 2020, 20:36
12429
8
Вернидуб про виліт з Ліги Європи: «Все звалювати на суддів я б не став»
twitter.com/fcshakhterby

«Шахтар» Солігорськ українського наставника Юрія Вернидуба завершив свій євросезон в першому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, де команда в серії пенальті поступилася «Сфинтул Георге» з Молдови.

Команда Вернидуба з 28-ї хвилини грала в меншості.

- Складно щось коментувати. Зрозуміло, що «Сфинтул Георге» хотів за всяку ціну утримати нічию і довести справу до серії пенальті. У нас були інші плани. Але, на жаль, вони зруйнувалися на 28-й хвилині. Сталося вилучення, 90 хвилин нам довелося грати в меншості - важко, звичайно. Хоча і в такій ситуації ми намагалися атакувати гостро і забити - не забили, на жаль. Ну, а в серії пенальті сильнішою виявилася команда з Молдови, з чим я можу їх тільки привітати. Нам же потрібно зробити висновки, підняти голову - це футбол, в житті буває все. Будемо рухатися, будемо працювати, а там життя покаже.

- Очікували, що суперник сяде настільки низько і не дасть розбігтися вашим швидким краям?

- Думаю, якби ми грали в рівних складах, то ми все одно розбіглися б. Втратити одного гравця - це важко. Тим не менше, гра показала, що у наших хлопців не було ні судом, ні чогось такого. Так, у Роми Бегунова було, але він, на жаль, багато пропустив. У суперника ж уже на 70-й хвилині гри були проблеми. Думаю, ми могли б дотиснути. Плюс, були вимушені заміни, щоб освіжити гру. У нас через два дні матч на Кубок Білорусі, про це теж треба було думати. Найважливіше зараз - підняти голову і рухатися далі.

- Суддівський чинник сьогодні все вирішив?

- Я не хочу про суддів говорити. У них є інспектор, нехай він визначає, наскільки суддя відсудив правильно. Говорити можна все, що завгодно. Судді - це люди, вони теж можуть помилятися. Тому все звалювати на суддів сьогодні я не став би.

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Вернидуб каже справа не в суддях,а йому дорікають у тому,що він каже протилежне.Отакі срані коментатори.Обізлились за поразку,значить можна брехать
Sunrise
Двое ниже отписавшиеся, вы интервью читали? Разве это Вернидуб на судей жаловался, а не журналист?
Ну и про лидерство в чемпионате: когда Солигорск последний раз чемпионом был? А почему так давно в таком слабом чемпионате? Может потому что и у них не звезды играют?
Ну и по кому ровняете Вернидуба? По Каштру? По Луческу? А ведь мы можем говорить что Каштру и Луческу - дно, ведь они выигрывали слабый чемпионат Украины,а не АПЛ.
Ну и сколько смотрели игр Солигорска? Смотрели ли сегодня? В какой игре до этой недели соперник выглядел заметно сильнее Шахтёра в 2020 году?
pri
Динамо Шахтар.
Суперкубок. Смішно я думав Динамо Баварія.
З такими гравцями їм вдвох робити в Європі "гайка ".
Оборона мінус "нуль" і решта..
pri
Динамо Шахтар.
Суперкубок. Смішно я думав Динамо Баварія.
З такими гравцями їм вдвох робити в Європі "гайка ".
Оборона мінус "нуль" і решта..
Al Zolo
то что клуб лидирует в чемпионате-не столько гений Венидуба если смотреть игры клуба а слабость самого чемпионата
Al Zolo
смешно-команда не играла а мучалась против средненького молдавского коллектива на своем поле.... какие к судьям претензии? Для чего вообще пришел Вернидуб в Шахтер? Игру которую показывает Солигорск мог бы и свой беларусский тренер поставить
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил