Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3246
0

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Гравці Динамо хочуть сподобатися Луческу»

Спеціаліст похвалив київську команду за реалізацію в матчі Суперкубка з «Шахтарем» (3:1)

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Гравці Динамо хочуть сподобатися Луческу»
kazfootball.kz. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний прокоментував перемогу київського «Динамо» над «Шахтарем» (3:1) в матчі Суперкубка України.

«Необхідно привітати «Динамо», його штаб і керівництво клубу із завоюванням трофея. Динамівці продемонстрували феноменальну реалізацію своїх моментів і виграли трофей, тим самим зробивши собі хороший психологічний заділ на весь майбутній сезон.

Ми побачили, що ті ж гравці, які були за Михайличенка, здатні досягати результату. «Динамо» зіграло дуже дисципліновано і, незважаючи на тотальний контроль м'яча від «Шахтаря», кияни не дозволили «гірникам» створювати моменти в першому таймі і робити проникаючі передачі, попутно позбавивши суперника переваги на флангах. Було помітно, що гравці «Динамо» дуже мотивовані, було бажання максимально виконати вказівку тренера, сподобатися новому наставнику Мірчі Луческу. Адже той же Родрігеш закривав майже весь фланг, виконав великий обсяг роботи, а Тимчик зміщувався в центр, щоб більше допомагати Сироті і Кендзьорі.

Хотів би відзначити, що три голи з чотирьох в цьому матчі були забиті з меж штрафного. Знову, бачимо, ніхто не грав з гравцями персонально, що, на мій погляд, є великою помилкою. Така зонна опіка суперника у штрафному успіху не приносить. Ніхто не ніс відповідальності, коли забивали свої голи Де Пена, Мораес і Соль.

Для мене було дивно спостерігати, що гравці «Шахтаря» в матчі з «Динамо», як і в грі з «Інтером» в півфіналі Ліги Європи, після втрати м'яча не вступали відразу у відбір. Раніше «Шахтар» відразу відбирав м'яч і намагався провести свою атаку. Так що ця поразка стане для «гірників» хорошим уроком. Гравці зрозуміють, що в сучасному футболі працювати тільки на атаку недостатньо. Донеччанам доведеться переосмислити, що такої, як в минулому чемпіонаті, переваги в 23 очка, вже не буде. Боротьба за чемпіонство після приходу в «Динамо» Луческу вже буде іншою. Але для «Шахтаря» це теж позитивний момент, який за рахунок конкуренції зможе краще підготуватися до Ліги чемпіонів. Сподіваюся, і у «Динамо» в матчах кваліфікації Ліги чемпіонів буде така ж реалізація, як в грі на Суперкубок», — зазначив Грозний.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?
Футбол | 04 травня 2024, 04:20 0
У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі
Хокей | 03 травня 2024, 21:47 32
ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.