Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2020, 21:28
4273
2

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Луческу швидко знайшов підхід до футболістів Динамо»

Спеціаліст поділився враженнями від поєдинку за Суперкубок України

| Оновлено 26 серпня 2020, 21:28
4273
2
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Луческу швидко знайшов підхід до футболістів Динамо»
УАФ. Сергій Ковалець

Відомий український тренер Сергій Ковалець прокоментував перемогу «Динамо» над «Шахтарем» (3:1) в поєдинку за Суперкубок України.

«Отримав справжнє задоволення від матчу. Це було справжнє класіко. Обидва тренери, обидві команди дуже хотіли завоювати цей трофей. У підсумку виграли глядачі - матч вийшов дуже хорошим за напруженням і інтригою.

Мірча Луческу добре знає «Шахтар», якість і можливості футболістів. Плюс він уважно вивчив останні поєдинки «гірників» в Лізі Європи. Розумів, що не можна залишати простір для швидких і технічних гравців донецької команди. У цьому матчі організація гри перемогла техніку. «Динамо» побудувало гру від оборони, зробивши ставку на швидкий вихід з оборони в атаку. І ще до перерви забило два м'ячі, які дали емоційний поштовх. Мені згадалися матчі з «Барселоною» і «Реалом», які команда Валерія Лобановського обігравала за рахунок організованого пресингу і швидких атак.

Коли приходить новий тренер, у гравців є велика мотивація. Луческу швидко знайшов підхід до футболістів. Він керує футболістами і командою, є господарем роздягальні. Повернення Луческу в український чемпіонат - це дуже добре для розвитку футболу. Згодом він може принести «Динамо» європейський професіоналізм і стати по-справжньому конкурентоспроможною командою. Це третій поспіль Суперкубок, виграний «Динамо». У поєдинках, які складаються з одного матчу, динамівці навчилися брати своє. Тепер буде цікаво спостерігати за командою Мірчі Луческу в чемпіонаті на довгій дистанції. Важливо, щоб клуб розвивався і допомагав тренеру. Зараз відновляться травмовані гравці, будуть розставлятися пріоритети.

Що стосується «Шахтаря», то проглядаються проблеми в захисті. Два м'ячі у ворота Андрія Пятова були забиті після ударів головою. Повинен бути баланс між обороною і атакою. «Гірники» відчувають проблеми у грі з організованими командами, які вміють закривати зони. Так було і з «Інтером». Володіння м'ячем не дає переваги в забитих голах. У «Шахтаря» було багато прострілів і ударів, але не було реалізації», — зазначив Ковалець.

Джерело Footboom
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Жалко, что Луческу Супрягу заменил. Ходил бы себе Супряга по центральной линии поля и ждал паса на ход. А догнать его, как в свое время Блохина, не реально. Реализация моментов, как и у Блохина совсем слабая, но это вселяло бы ужас защите Шахтера. Хоть 5 человек ставь против одного Супряги, но догнать не получится.