Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2020, 15:05
4831
0

БУРЯК: «Робота Луческу в Динамо? Відповідь всім - перемоги і трофеї»

Фахівець вважає, що кияни зараз грають з божевільною віддачею

| Оновлено 26 серпня 2020, 15:05
4831
0
БУРЯК: «Робота Луческу в Динамо? Відповідь всім - перемоги і трофеї»
ФК Динамо Київ

Екс-футболіст і екс-наставник київського «Динамо» Леонід Буряк прокоментував перемогу столичного клубу в матчі за Суперкубок України проти «Шахтаря» (3:1).
 
- У таких поєдинках величезну роль грає хороша реалізація?
- Звісно. Коли «Динамо» повело в рахунку 2:0, то відразу отримало величезну фору, тому що, як показали подальші події, «Шахтар» свої моменти тринькав. А кияни чотири рази влучили в площину і тричі забили. Класно було зіграно, «Динамо» можна тільки привітати з таким підсумком.
 
- Як на гру вплинули заміни? Хто виявився точнішим у цьому компоненті - Каштру чи Луческу?
- Ми не знаємо точно, чим були викликані заміни, наприклад, у «Шахтаря». Так, заміни Тете і Бондаря могли когось здивувати, але Каштру краще знав, чого він хоче від вийшли Соломона і Коноплянки. Що стосується Соля, то він забив, що ще можна сказати ...
 
- Ви, пам'ятається, не вірили в те, що Луческу очолить «Динамо». Що зараз скажете про роботу румунського фахівця в столичному клубі?
- Потрібно, перш за все, дивитися, що з цього виходить. Відповідь усім - це перемоги і здобуті трофеї. У «Динамо» прийшов новий тренер, призначення якого викликало в колективі нові емоції. Зараз всі борються за місце в складі, грають з божевільною віддачею.
 
- Загалом перемога «Динамо» в цьому розіграші Суперкубка України заслужена?
- Якби ми не бачили гру, і просто дізналися б рахунок - 3:1, то подумали б, що «Динамо» виграло впевнено і фактично без шансів для «Шахтаря». Однак, судячи з побаченого, роботи в Луческу ще багато. Але, повторюся, в матчі за Суперкубок тактика і реалізація киян була однозначно кращою, ніж у суперника. Звідси і результат.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.