Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2020, 20:46
2443
0

Символічна збірна 1-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 28 серпня 2020, 20:46
2443
0
Символічна збірна 1-го туру УПЛ
ФК Шахтар Донецьк. Алан Патрік

Sport.ua представляє символічну збірну 1-го туру УПЛ.

Воротар:

Євген Волинець («Колос»). Незважаючи на поразку від «Шахтаря» (1:3), Волинець провів дуже непоганий матч. Вишенькою на торті став пенальті у виконанні Тайсона, який голкіперу вдалося парирувати.

Захисники:

Денис Фаворов («Зоря»). Незважаючи на те, що «Зоря» програла «Десні» (1:3), Фаворов може занести матч собі в актив. На 43-й хвилині правий захисник відзначився першим голом у складі луганської команди.

Владислав Бабогло («Олександрія»). Провів хороший поєдинок проти «Маріуполя», був надійним в центрі оборони олександрійської команди.

Сергій Кривцов («Шахтар»). Спокійно відіграв в матчі з «Колосом» (3:1), не дозволив суперникові створювати небезпечні моменти.

Йоонас Тамм («Десна»). Відзначився забитим м'ячем у ворота «Зорі», на 62-й хвилині головою підрізав м'яч у сітку після навісу з правого флангу.

Півзахисники:

Жерсон Родрігеш («Динамо»). 25-річний люксембурзький футболіст київського «Динамо» приємно здивував. Вийшовши на заміну замість Цітаішвілі на 46-й хвилині матчу з донецьким «Олімпіком», Жерсон встиг взяти участь в гольовий комбінації Супряги, а також відзначитися результативною передачею на Циганкова на 87-й хвилині зустрічі.

Алан Патрік («Шахтар»). Бразильський хавбек «гірників» став справжнім героєм матчу з «Колосом». На 60-й хвилині Патрік реалізував пенальті, а на 70-й забив другий м'яч у ворота «Колоса». У підсумку, «Шахтар» переміг з рахунком 3:1. До слова, це перший дубль Алана у складі донецької команди.

Віталій Буяльський («Динамо»). Український півзахисник якісно зіграв проти донецького «Олімпіка» (4:1). На 8-й хвилині забив сам, а на 56-й хвилині асистував Супрязі. На жаль, ціною травми.

Богдан Мишенко («Олександрія»). Провів відмінний матч проти «Маріуполя» (4:1). Відзначився забитим голом і результативною передачею на Гордієнка.

Нападники:

Пилип Будківський («Десна»). Дуже вдало вийшов на заміну на 46-й хвилині поєдинку з луганською «Зорею» (3:1). Спочатку заробив пенальті на 56-й хвилині, реалізований Філіпповим. А потім і сам забив гол на 74-й хвилині, поставивши крапку в матчі.

Дмитро Шастал («Олександрія»). Спочатку забив сам в поєдинку з «Маріуполем» (4:1), а потім допоміг відзначитися Мишенку. Провів впевнений матч.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.