Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
|
3810
9

БОЛОТНІКОВ: «Можливо, на базі Карпати Галич будуть створені нові Карпати»

Директор «Карпат» - про перспективи львівського клубу

БОЛОТНІКОВ: «Можливо, на базі Карпати Галич будуть створені нові Карпати»
ТаТоТаке. Сергій Болотніков

Директор зі стратегічного розвитку «Карпат» Сергій Болотніков прокоментував інформацію про те, що клуб вимагає, щоб гравці львівських «Карпат» підписали контракти з «Карпатами» з Галича:

«Особисто я точно нікого не змушував нічого підписувати, я не спортивний директор. Наскільки мені відомо - ніхто не змушував, в цьому немає сенсу.

У гравців є чинні контракти. Як ми можемо їх змусити? Хіба що пальці в дверях затискати. Ведеться робота, яким складом грати, як зберегти основний.

Я не буду брехати, робити з себе дурня. Галич - дружній, партнерський для нас клуб, ми будемо допомагати їм гравцями. Тому що вони тільки вийшли з аматорського футболу і ще не готові до професійного рівня.

Можливо, теоретично, на базі цього клубу будуть створені нові «Карпати», але це тільки один з варіантів, які ми розглядаємо. Тому про це і не говоримо публічно, тому що є купа інших варіантів».

Олег Дідух Джерело: Zaxid.net
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
Та то таке.....
Shevchenka2019
Тупенькі не розуміють ЕЛЕМЕНТАРЩИНИ...ВСЕ,ЩОБ ВІДСІЯТИ КОЛОМУ))) Але тупенькі є такі тупенькі))) Ржач....але не дивно у цій країні 73% 0лухів)))
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DidOk
ФК "Карпати" (Галич) тупо перевезуть з Галича у Львів і змінять місце реєстрації. Питання лише в тому чи ще до кінця цього року чи вже в 2021 році
DidOk
Блін, та уся Україна вже знає, що ФК "Карпати" (Львів) "апельсин" помножить на нуль (вангую, що вони знімуться посеред сезону) і на базі ФК "Карпати" (Галич) будуть створені нові «Карпати». Все через мільйонні борги, які ніхто не хоче погашати.
euro2012_za_2012euro
От Путивля до Карпат. Вот так исчезают футбольные клубы.
euro2012_za_2012euro
Экскурс в историю.
Обойдя Ровно с запада, Ковпак резко повернул на юг, пройдя через всю Тернопольщину. В ночь на 16 июля партизаны переправились через Днестр по мосту севернее ГАЛИЧА и вошли в горы.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил