Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2020, 14:56
2540
7

СМАЛІЙЧУК: «Всі хейтери прибіжать з надією примазатися до наших успіхів»

Фахівець розповів, як можуть перезапустити клуб

| Оновлено 22 серпня 2020, 14:56
2540
7
СМАЛІЙЧУК: «Всі хейтери прибіжать з надією примазатися до наших успіхів»
ФК Карпати. Олег Смалійчук

Співвласник «Карпат» Олег Смалійчук пояснив, яким він бачить майбутнє львівського клубу.

«Наше бажання зробити оновлені «Карпати» нікуди не поділося. Це буде клуб, яким він має бути насправді. З назвою «Карпати», старим гербом, історією, фанатами в управлінні, з найкрутішим офісом в українському футболі, амбіціями і абсолютно новими принципами роботи. 

Життя цього клубу не залежатиме від кишені і настрою власника. Кожен працівник цього клубу буде націлений на результат, а не вислугу перед президентом. Вихід в УПЛ і єврокубки будуть життєвою необхідністю, а не способом повимахуватись перед гостями VIP-ложі. Кількість вболівальників та їхня підтримка будуть нашими KPI, а не челяддю та масовкою для феодала.

Планували запустити оновлені «Карпати» вже цього сезону. Але усі наші спроби вперлись в дозвіл Львівської асоціації футболу. Навіть якби ми захотіли почати з аматорів, все одно мусили б отримати зелене світло від місцевих чиновників. І ми його не отримали. 

Голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко пояснює свою позицію тим, що не вірить мені і не хоче ризикувати своєю репутацією. Але є два «але». По-перше, іншого варіанту врятувати «Карпати» не існує – і пан Олександр чудово це розуміє. Виходить, для нього краще смерть «Карпат», ніж дати нам шанс. А по-друге, Шевченко – колишній менеджер Григорія Козловського, його давній друг і нинішній бізнес-партнер.

Не хочеться думати, що саме це впливає на позицію Шевченка, але усі вболівальники, які вміють скласти два плюс два, зроблять саме такий висновок, якщо станеться неминуче. Насправді, я поважаю Олександра Яковича. Сподіваюсь, здоровий глузд переможе і пан Шевченко допоможе «Карпатам». Тим самим він продемонструє, що підтримує всі львівські клуби, а не лише «Рух». Для цього не потрібно нічого вигадувати, достатньо керуватись логікою, совістю і статутом його організації, де прямо прописані її цілі – розвивати і популяризувати футбол.

Тепер ви розумієте, чому ми мовчали стільки часу – ситуація змінювалась кожного дня, ми постійно шукали нові шляхи виходу, а деякі клуби-колеги по львівському футболу намагались контролювати кожен наш рух і регулярно ставили палки в колеса. З такими «друзями» і ворогів не треба. Передаю їм великий привіт. І попереджаю – за спроби крадіжки працівників, тренерів і футболістів ви будете відповідати за законами ФІФА, а не за принципом «у кого більше грошей» або застарілих поняттях.

Але їм не вдалося нас зупинити. Ми вже починаємо готуватись до масштабного оновлення. І ми це зробимо – «Карпати» Львів будуть жити. Не просто жити – дуже скоро всі, хто зараз хоче потоптатись на нашій могилі, прибіжать з надією примазатись до наших успіхів.

Ми сподіваємось на підтримку усіх справжніх вболівальників «Карпат» і людей, які розуміють, що клубу не потрібен пастух, якщо вони не вважають себе вівцями. Всі, в кого карпатівське серце – довіртесь, решта – проходьте повз!», – повідомив Смалійчук.

Читайте також: СМАЛІЙЧУК: «Шанси зберегти Карпати, цю юридичну особу, дуже малі»

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 5
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Баварію може очолити неочікуваний наставник, який тренує українця
Футбол | 03 травня 2024, 12:11 2
Баварію може очолити неочікуваний наставник, який тренує українця

Рогер Шмідт може залишити «Бенфіку»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
Чекаємо синю вівцекрич@лку)
А Карпати жили,живуть і будуть жити!!!
dudigo78
А клуб він взяв, який і так за фінансовими показниками був двома ногами в могилі. Це до того, хто п.здить, про те, що він вгробив Карпати. Клуб вгробило багаторічне неадекватне керування ним
dudigo78
Які всі тут розумні. Взагалі то людина з нуля в чужій країні зробила себе. І хто б що не говорив він добився багато чого. Без депутатства, походів по трупах, багатих батьків і т.д. Багато ви знаєте таких людей. Час все розставить по своїх місцях. Побачимо за 3-4 роки де будуть Карпати і в якому стані. А зараз можете хіба що бла бла бла
Vitalik_Medvid
Цікаво, чи є взагалі люди, які серйозно сприймають цього клоуна? Карпати зможуть існувати і розвиватись тільки тоді, коли цей мудак зникне з клубу.
pas2012
Карпати зможуть існувати коли в клуб перестанутт лізти такі аферисти як Смалійчук,якого рівень танцювати в барі без футболки.
Shevchenka2019
Я думав воно зд0хл0,але ні...ще існує)))
euro2012_za_2012euro
У этого шуллера будет ФК "КАР...ТЫ"