Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2020, 15:01
4578
2

Інгулець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги номінальних господарів, горілки в Петровому буде не один бідон

| Оновлено 28 серпня 2020, 15:01
4578
2
Інгулець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 23 серпня, розпочнуть свій турнірний шлях в новому сезоні «старі знайомі» по Першій лізі - команди «Інгулець» та «Дніпро-1». Для петрівського клубу поєдинок в Дніпрі стане історичним, адже буде для них дебютним в елітному дивізіоні. Оскільки стадіон «Інгулець» не готовий до проведення зустрічей в Прем’єр-лізі, свою першу домашню гру петрівці проведуть на «Дніпро-Арені». Звичайно, цей фактор зіграє на користь дніпрян.

Як відомо, сезон в Першій лізі завершився 13 серпня, тож всі цьогорічні новачки взагалі не мали часу на підготовку до старту в еліті. Отримавши невеликий відпочинок, за п’ять днів «Інгулець» вже безпосередньо готувався до матчу з «дніпрянами». З одного боку, команда «на ходу», в ігровому тонусі, а з іншого, через щільний календар другого кола у Першій лізі накопичилась втома.

Крім того, через малу кількість часу, «Інгулець» не встиг підсилитись перед стартом в Прем’єр-лізі новими футболістами. Тож головний тренер Сергій Лавриненко може розраховувати лише на перевірених бійців, які здобували путівку у вищий дивізіон. 

«Дніпро-1» мав можливість більш ретельно підготуватись до нового сезону. За час збору команда Дмитра Михайленка зіграла три спаринги, в яких здобула дві перемоги - над «ВПК-Агро» (3:1) і луганською «Зорею» (3:2), та одного разу розписала нульову нічию з «Олександрією» (0:0). 

Склад «Дніпра-1» зазнав суттєвих змін у міжсезоння. Команду залишили десять футболістів, особливо прикрою є втрата орендованих у «Динамо» Сергія Булеци і Владислава Супряги. На їхнє місце запросили чотирьох нових гравців: достроково повернувся з оренди чемпіон світу Олександр Сафронов, останній рубіж має зміцнити екс-голкіпер «Львова» Богдан Сарнавський, а в напад взяли добре відомого Артема Довбика.

Крім того, дніпряни у київського «Динамо» орендували  флангового захисника Владислава Дубинчака, який минулий сезон провів у «Карпатах». Звичайно, процес комплектації ще не завершився, і варто очікувати на нові імена, але це вже відбудеться після першого туру.

Особливий підтекст матиме гра для екс-гравців «Дніпра-1», які нині захищають кольори «Інгульця». Це Станіслав Передистий, Ігор Загальський, Артем Щедрий і Дмитро Сула. 

Фаворитом поєдинку є «Дніпро-1», який краще укомплектований, досвідченіший та має амбіції пробитися в єврокубки за підсумками нового сезону. Але не варто скидати з рахунків і зухвалого дебютанта, який вміє побудувати в’язку гру від захисту. А якщо «Інгулець» здобуде в першому ж матчі історичну перемогу, то можемо не сумніватись у щедрості президента клубу Олександра Поворознюка - горілки в Петровому буде не один бідон.

Орієнтовні склади.

«Інгулець»: Шуст – Балан, Кучеренко, Ковальов, Синьогуб, Лупашко, Запорожець, Загальський, Бартуловіч, Мішуренко, Сітчінава.

«Дніпро-1»: Сарнавський – Адамюк, Логінов, Сваток, Цуріков, Ді Франко, Вакулко, Когут, Тейлор, Хобленко, Довбик.

 
  • 3.72
  • 3.6
  • 1.99
Зробити ставку
 
  • 3.95
  • 3.90
  • 1.85
Зробити ставку
 
  • 3.75
  • 3.60
  • 1.97
Зробити ставку

23 серпня, неділя

«Інгулець» – «Дніпро-1»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 2
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
Як то кабанчик проти бені чи беня за кабанчиком!...