Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 22 серпня 2020, 13:16
3575
3

ОФІЦІЙНО. Кривенцов очолив харківський Металіст 1925

Вихованець «Шахтаря» вивів команду U-19 до фіналу Юнацької ліги УЄФА

| Оновлено 22 серпня 2020, 13:16
3575
3
ОФІЦІЙНО. Кривенцов очолив харківський Металіст 1925
ФК Металіст 1925. Валерій Кривенцов

Харківський «Металіст 1925» отримав новий тренерський штаб, який очолив відомий український тренер та екс-гравець донецького Шахтаря Валерій Кривенцов.

Серед його помічників будуть асистенти Євген Котов та Олександр Коваль, тренер воротарів Сергій Вольваков та тренер із фізичної підготовки Андрій Шабалін. Команда розпочинає тренувальний процес під керівництвом нових наставників та підготовку до матчу Кубка України проти «Альянсу».

Валерій Кривенцов народився 30 липня 1973 року в Донецьку. Ігрова кар'єра: «Шахтар» (Донецьк), «Металург» (Донецьк), «Волинь» (Луцьк), «Актобе» (Казахстан), «Металург» (Запоріжжя), молодіжна збірна України U-21 та національна збірна України. Тренерська кар'єра: академія ФК «Шахтар» (Донецьк), «Шахтар» U-19 (Донецьк), «Іллічівець» (Маріуполь) та «Шахтар» U-21 (Донецьк).

Валерій Кривенцов – вихованець донецького «Шахтаря» (перший тренер – Віталій Старухін), за який провів більше двохсот матчів. Ігрову кар'єру завершив у запорізькому «Металурзі» у 2006-му році. У футболці національної збірної України в період з 1994 по 1998 роки провів 17 матчів. Тренерську кар'єру розпочав у 2007-му році в дитячій академії «Шахтаря». У сезоні 2014/15 «Шахтар» U-19 під його керівництвом завоював срібні нагороди юнацької ліги УЄФА, у вирішальному матчі з рахунком 2:3 поступившись англійському «Челсі». Останнім місцем роботи була молодіжна команда гірників. Кривенцов – шестиразовий срібний призер чемпіонату України та триразовий володар національного кубку.

Валерій Кривенцов прибув на базу до Високого, де разом зі своїм тренерським штабом і був представлений команді. Голова Наглядової ради ФК «Металіст 1925» Сергій Стороженко побажав новим наставникам та футболістам вдало розпочати сезон та виконати поставлене керівництвом завдання. Валерій Кривенцов, у свою чергу, запевнив усіх, що команда буде грати в атакувальний футбол та робити все, аби здобувати необхідний результат у кожному матчі.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
temamx2727
А смысл? Что бы слить потом, под конец опять, выход в вышку? Лучше Метал бы возглавил)
DidOk
Толково 👌👍✋🏐🇺🇦
Mr.Frost
Успіхів Вам тренере! Творчої футбольної наснаги! Будемо вболівати, віримо у команду!