Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 серпня 2020, 15:46
761
2

Ханс-Дітер ФЛІК: «З Ліоном потрібно зіграти так само, як з Барселоною»

Наставник «Баварії» добре проаналізував французький клуб перед півфіналом Ліги чемпіонів

| Оновлено 19 серпня 2020, 15:46
761
2
Ханс-Дітер ФЛІК: «З Ліоном потрібно зіграти так само, як з Барселоною»
ФК Баварія Мюнхен. Ханс-Дітер Флік

Головний тренер мюнхенської «Баварії» Ханс-Дітер Флік поділився очікуваннями від поєдинку з «Ліоном» у півфіналі Ліги чемпіонів.

«Моя команда мене переконала і народила ентузіазм. У нас чудова атмосфера, високий клас і висока інтенсивність на тренуваннях. Не знаю, чи потрібно це команді, але я спокійний. Просто тому що знаю: моя команда максимально зібрана і ставить великі цілі. Але ми розуміємо, що все вирішується в одному матчі, який починається за рахунку 0:0. Потрібно зіграти 90 хвилин так само інтенсивно, як проти «Барселони». З таким же драйвом і напором.

Всі здорові і готові грати. Бенжамен Павар не щадив себе в роботі, і ми раді, що він знову з нами. Я не розглядаю його як гравця стартового складу, але він може потрапити до заявки.

Толіссо довго був травмований і останні два тижні наполегливо працював, щоб повернутися в лад до фінального турніру. Лікарі здорово постаралися, він готовий. З «Барселоною» він вийшов на кілька хвилин і був помітний. Він прекрасний гравець бокс-ту-бокс, витривалий і небезпечний у штрафному. Звичайно, ми обговорювали з ним «Ліон», але про що ми говорили, я вам не скажу.

У мене, як у тренера, є вибір, це нормально. У нас класна команда, це дає мені різні опції і можливості. Я уважно оціню останнє тренування і після цього разом із тренерським штабом вирішу, хто вийде в старті.

Сподіваюся, ми добре проаналізували «Ліон». Уявляємо собі їхній рівень. Вони прекрасно захищаються, дуже компактно, тримають великі сили за лінією м'яча і виконують багато бігової роботи. Багато майстерних виконавців в атаці, тому дуже важливо приймати на полі вірні рішення», — вважає Флік.

Матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів «Ліон» — «Баварія» відбудеться в середу, 19-го серпня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Настораживает эта фраза. Шахтер хотел сыграть с Интером также как с Базелем. С каждой конкретной командой своя игра. Лион не Барса (звучит неожиданно) по крайней мере сейчас - может и уколоть..