Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 серпня 2020, 08:11
2459
0

БЄЛІК: «Неймару важче носити колонку, ніж обігрувати по 2-3 людини»

Спеціаліст прокоментував перемогу ПСЖ над «Лейпцигом» у півфіналі Ліги чемпіонів (3:0)

| Оновлено 19 серпня 2020, 08:11
2459
0
БЄЛІК: «Неймару важче носити колонку, ніж обігрувати по 2-3 людини»
Sport.ua. Олексій Бєлік

Колишній форвард донецького «Шахтаря» і збірної України Олексій Бєлік підбив підсумки перемоги ПСЖ над «Лейпцигом» (3:0) у півфіналі Ліги чемпіонів.

«Все заслужено і закономірно, навіть прогнозовано. Навіть не знаю, який план на гру повинен був бути у «Лейпцига», щоб вони могли протиставити щось ПСЖ. Для того, щоб обігравати ПСЖ, потрібно, як мінімум, не пропускати зі стандартів. Для мене сьогоднішня гра показала, що це не настільки «Лейпциг» був організований в чвертьфіналі, скільки «Атлетіко» показав себе беззубим.

Команда справляється з труднощами по ходу сезону. На відміну від «Лейпцига», вони не грали в футбол близько п'яти місяців. Дуже непросто підтримувати фізичну і психологічну форму, тренуючись вдома. Плюс команда вже по ходу Ліги чемпіонів зіткнулася з низкою травм — Верратті, Мбаппе. Думаю, це ще не межа для них.

Неймар, здається, знайшов якийсь баланс в собі. Він то намагався падати, то нервував, то хотів йти... Сьогодні у нього найкращий період в ПСЖ. Мені здається, що нести колонку з автобуса йому було важче, ніж грати і обігрувати по 2-3 людини. Мені здається, він сам кайфує від того, що він демонструє на полі», — зазначив Бєлік.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.