Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2020, 17:49
33184
60

У новому сезоні УПЛ - єдиний телетранслятор?

Поки що проти співпраці з каналами «Футбол» лише «Динамо»

| Оновлено 18 серпня 2020, 17:49
33184
60
У новому сезоні УПЛ - єдиний телетранслятор?
УПЛ

У минулому сезоні матчі чемпіонату України транслювалися на майданчиках двох телеканалів - «Футбол» (1,2,3) і «Плюсів» (2+2 і УНІАН). У новому сезоні ситуація з приводу телетрансляторів інакша. Причому інакша - кардинально.

Нагадаємо, що в пулі «плюсів» в минулому сезоні були «Динамо», «Зоря», «Десна», «Дніпро-1» і «Карпати». Решта сім клубів входили в пул «Футболу». Однак зі зміною керівництва на «плюсах» змінилося і ставлення до трансляцій матчів ЧУ. Якщо бути більш конкретним, на цих телеканалах більше не хочуть показувати футбол. Тому ті клуби, які входили в даний пул, змушені шукати собі телемайданчики самостійно.

Першою відчула недобре і пішла з «плюсівського» пулу «Десна», яку з нового сезону можна побачити на «Футболі». За інформацією наших джерел з Будинку Футболу, дуже близькі до аналогічного кроку і такі, здавалося, антагоністи «Футболу», як «Зоря» і «Дніпро-1». Але якщо діватися нікуди, а там пропонують які нє які, але все ж гроші, то потрібно переходити. Як то кажуть, імідж - ніщо, спрага - все.

Швидше за все, в загальному «казані» будуть варитися і новачки УПЛ - «Минай», «Інгулець» і «Рух». Єдиною «білою плямою» в цьому контексті залишається «Динамо». За нашою інформацією, президент столичних Ігор Суркіс звертався з проханням транслювати домашні матчі своєї команди до різних каналів - зокрема, до «Інтера» й ICTV, але всюди отримав ввічливу відмову. Якщо все ж на «плюсах» в новому сезоні таки не буде виділено ефірний час під футбол, доведеться Ігорю Михайловичу міняти гнів на милість і входити в пул свого заклятого друга...

Оцініть матеріал
(360)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 60
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kino
Суркіси! Якщо у вас ще залишилась хоть капля гордості, не погоджуйтесь на цю рижу замануху. Ви загубите аудиторію глядацьку в цілому і повністю. Особисто я уже давно не дивлюсь рижі футболи. І таких як я дуже багато. Не піддавайтесь на це.
Vetal
Цікавий висновок робить автор статті. Точно пішла 1 команда ( Десна) Можливо підуть ( але не факт) ще 2 клуби; скоріш за все підуть до ТРК «футбол» (але не факт) ще три клуби з першої ліги. А тому Лише Динамо проти. -D А можливо всі ці 6 Клубів підуть в інший телепул, а можливо з телепулу ТРК «Футбол» Виходять ще 3 Клуби й в них залишається лише Шахтар і ще 4 клуби? А можливо Setanta буде транслювати УПЛ? Потрібно ще такі статті Sport.ua зробити.
Istm
погано.
футбол 3 є не у всіх кабельників.
олл тв періодично працює просто жахливо. Зокрема вчора
ZloyDeda
Всё брехня и провокация, которые раскачиваются и втюхиваются приближёнными и принадлежащими Ахмэту СМИ и интернет-изданиями! Динамо по любому найдёт где свои матчи транслировать и то, что пишут - это просто давление на других, чтобы быстрее переходили😀 У Динамо официально подписан контракт с «плюсами» до окончания сезона 2021, умные люди уже об этом написали и не так просто его расторгнуть! Так что не верьте всяким взбросам!
Футбол в квадрате
Так по факту, Футболы и так единый телетранслятор лиги. Просто указанные пять клубов, не передали свои права УПЛ и продавали их напрямую плюсам.
Hemingway
Ігорю Михайлович скаже що всі матчі Динамо на ютуб каналі клубу і пішли ви всі найух. Що ти на це скажеш Ілон Маск?
Alexey Antonenko
В ютубе бесплатно покажет.
denzellezned
Монополія завжди гірше, ніж конкуренція Повторюсь, нехай всі трансляції в ютубчику показують
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
Игорь Суркис обращался с просьбой транслировать домашние матчи своей команды к разным каналам – в частности, к «Интеру» и ICTV, но везде получил вежливый отказ. Если все же на «плюсах» в новом сезоне таки не будет выделено эфирное время под футбол, придется Игорю Михайловичу менять гнев на милость и входить в пул своего заклятого друга…
-----------------------------------------
можно попроситься на Первый:УА или на ХСпорт, который первую лигу показывает.
maxno
УПЛ создайте свой канал вместо 112 сделайте ФУТБОЛ продавайте права и сами транслируйте
Aleks04
Я за то, чтобы президент этого УПЛ ТВ был не от кротов. А платить 80-100 гривен в месяц для многих вообще не проблема, о чём может быть спор? 3 бутылки пива = 80 грн. От этого только выиграет украинский футбол.
BekXan
Операторы уже делять даже платные пакеты на развлекательные общие и спортивные.Ближайшие время осенью лупанут цены на пакеты гарантия.А делее будущее разделение ещё больше пакетов.Которые будут стоить ещё больше.
BekXan
Всё просто их цель сделать единый пул.Это будут Футболы.И потом рубануть только на цифру и болтяку всем.
garik_trinity
Луческу в ДК, ШД на НСК Олимпийском, резкий отказ плюсов от трансляций матчей и переход команд на "Футболы"... Я, конечно, паранойей не страдаю, но не звенья ли это одной цепи?
Євген Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Як вже більшість відзначила Перший Національний самий шикарний варіант для Суркіса
andriy_
чому канали футбол, а їх транслює тільки воля одна монополія. Права на трансляцію повинні налужати упл вона продає їх за певну суму будь-якому каналу, а не одному, подім ділять виручені кошти між командами в залежності від зайнятого місця. Напевно якось так
euro2012_za_2012euro
Единый транслятор - УГ-1
Муґунот Уух
ще для Динамо можливий варіант транслювати матчі на Спорт1 чи Спорт2