Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 березня 2024, 17:14
22580
25

Ставка дня. Історичний шанс для Шахтаря

Спецпроект Sport.ua і Parimatch на Лігу Європи

| Оновлено 13 березня 2024, 17:14
22580
25
Ставка дня. Історичний шанс для Шахтаря

17 серпня в рамках півфіналу Ліги Європи в Кельні відбудеться поєдинок «Інтер» - «Шахтар». Доля путівки до фіналу вирішуватиметься з одного матчу.

Для «нерадзуррі» і «гірників» це буде вже третє протистояння. Команди між собою перетиналися в сезоні 2005/2006 в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Тоді «Інтернаціонале» перемогли в Донецьку з рахунком 0:2 і в Мілані за результатом зіграли внічию 1:1 із представником України.

До Ліги Європи цього сезону і «Інтер», і «Шахтар» потрапили, посівши третє місце в групі Ліги чемпіонів. Потім в ЛЄ «Шахтар» зміг пройти лісабонську «Бенфіку», німецький «Вольфсбург» і швейцарський «Базель». «Інтер» виявився сильнішим за болгарський «Лудогорець», іспанський «Хетафе» і леверкузенський «Байєр».

«Інтер» є титулованим клубом у Лізі Європи. Міланський гранд влаштував полювання на титули в 90-х і тоді «нерадзуррі» завоювали три трофеї (1991, 1994, 1998). «Шахтар» свій єдиний трофей Ліги Європи, яка тоді називалася Кубок УЄФА, завоював у 2009 році, коли в стамбульському фіналі був обіграний бременський «Вердер».

Що стосується кадрових втрат, то у «Шахтаря» в лазареті перебуває Ісмаїлі. Всі інші з основної обійми в строю і готові до бою. У «Інтера» під великим питанням участь у поєдинку Алексіса Санчеса, який у матчі з «Байєром» пошкодив праве підколінне сухожилля. Всі інші готові до битви в Кельні.

Аналітики Parimatch віддають перевагу «Інтернаціонале». На прохід італійського клубу у фінал пропонується коефіцієнт 1,30. Успіх «гірників» котирується, як 3,15.

Ставка дня: «Шахтар» в матчах з «Вольфсбургом» і «Базелем» показав свій клас. З «Інтером», звичайно, буде складніше, але ми віримо в прохід команди Луїша Каштру. Ставка «прохід Шахтаря» за 3,15.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Ханданович - Годін, Де Врей, Бастоні - Барелла, Брозович, Д'Амброзіо, Янг, Гальярдіні - Лукаку, Мартінес.

«Шахтар»: Пятов - Бондар, Кривцов, Додо, Матвієнко - Маркос Антоніо, Степаненко, Патрік, Марлос, Тайсон - Мораес.

17 серпня, понеділок

«Інтер» - «Шахтар»
Кельн. Стадіон «Рейн Енергі». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Та пофиг на те ставки, Шахтер должен сыграть в свою игру, так что бы красиво, хоть результат превыше всего, но полуфинал ЛЕ с Интером, уже как финал. Если не получится пройти они уже красавцы этим еврокубковым сезоном
dudigo78
Малувато в Шахти шансів. Кеф 3,15 ще дуже не високий. Як на мене шанси десь 1:6
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил