Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Цуренко розповіла, чому знялася з турніру в Празі

Українку турбує ребро

Цуренко розповіла, чому знялася з турніру в Празі
Jimmie48 Photography. Леся Цуренко

Українська тенісистка Леся Цуренко (№139 WTA) розповіла, чому їй довелося достроково завершити боротьбу на турнірі міжнародної серії в Празі.
 
«Причина відмови та ж, що була і в Палермо - це проблеми з лівим ребром. По ходу турніру ребро мене не турбувало, але сьогодні вранці ця проблема повернулася під час розминки», - сказала Цуренко.
 
«Далі буду чекати, чи потраплю я в основу US Open, або ж буду грати на турнірі WTA 125k в Празі (повинен пройти паралельно з першим тижнем US Open).
 
Чи точно я полечу в США? Однозначно поки складно відповісти. Будемо дивитися по мірі просування в заявочному списку», - резюмувала українка.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Kuzma
В заявке US Open есть беременные и травмированные личности, но они пока не спешат сниматься, видимо, чтобы понервировать Лесю и других
kollekciy
Я надіюся що Марта гратиме на цьому турнірі в Празі. Для неї це хороший шанс (поки всі сильніші гратимуть на USO) пройти далеко та набрати очок. Бо якби вона чудом попала в основу USO, з її везінням на жереб, вилетіла б відразу та очок не набрала.