Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 серпня 2020, 03:08
5705
4

БУЯЛЬСЬКИЙ: «Луческу розмовляє на тренуваннях, відноситься уважно»

Півзахисник «Динамо» прокоментував контрольний матч проти «Десни»

| Оновлено 12 серпня 2020, 03:08
5705
4
БУЯЛЬСЬКИЙ: «Луческу розмовляє на тренуваннях, відноситься уважно»
ФК Динамо Київ. Віталій Буяльський

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував контрольний матч проти чернігівської «Десни», в якому його команда поступилася з рахунком 1:2: 

– Моментами гра вдавалася нам непогано, але, безумовно, відчувається, що ми ще мало часу готуємося. Це був лише наш другий контрольний поєдинок, ми працюємо з новим головним тренером, але ще не всі його вимоги виконуємо досконало. Словом, поки що не все виходить.

– У порівнянні зі спарингом проти «Вереса» сьогодні було важче?

– Так, «Десна» – сильніший суперник. При всій повазі до «Вереса» грати із командами Прем'єр-ліги набагато цікавіше і складніше. Особливо, коли вони грають проти «Динамо», немов це їхній останній матч.

– Ви один з небагатьох футболістів, які провели на полі майже увесь матч (80 хвилин), як відчуваєте себе фізично? Чи сил вистачає?

– У фізичному плані усе нормально. У нас інтенсивні, важкі тренування, ми усе робимо із м'ячем, тому і в іграх сил цілком вистачає. Думаю, якщо не на 100%, то на 90% ми готові точно. У суботу нам належить провести ще одну контрольну гру із житомирським «Поліссям», у ній повинно краще вдаватися взаємодіяти на полі і втілювати награні схеми і комбінації. Будемо намагатися виконувати те, що вимагатиме від нас тренерський штаб.

– Цього року передсезонний збір у команди проходить у Києві, як оціните таке нововведення?

– На мій погляд, краще проводити збір за кордоном, адже тоді можна повністю сконцентруватися на підготовці. У таких умовах краще відновлюєшся, є більше часу для процедур і теоретичних занять. У Києві головний тренер сам каже, що із розумінням ставиться до наявності у футболістів сімей, дітей, тому періодично відпускає нас додому. Із Мірчею Луческу діалог є, він постійно з нами розмовляє, запитує нашу думку, цікавиться, що ми думаємо з приводу того чи іншого питання.

– Чи багато змінилося у тренувальному процесі та побуті із його приходом?

– Будь-який новий тренер, який приходить у команду, усе змінює під себе і під своє бачення. Тому і зараз Луческу усе робить згідно зі своїми уявленнями і поглядами. Він хоче донести нам свої ідеї та вимоги, які ми повинні виконувати на футбольному полі і поза ним.

– Індивідуальні бесіди з Луческу вже були?

– Він розмовляє під час тренувань, кличе до себе після занять, запитує про самопочуття та інше. Тобто, можу сказати, що ставиться уважно. До себе особисто він не викликав, оскільки у команді багато людей, він поки з усіма знайомиться і звикає.

– З командою продовжують працювати молоді футболісти – Вівчаренко, Забарний, Сирота, повернулися з оренди Лєднєв, Тимчик, Булеца, Супряга. Як вони вписуються у командні побудови?

– Усі хлопці стараються. А наскільки вони вписалися у команду, мені говорити складно – це тренеру видніше. Ми, як футболісти, повинні не обговорювати один одного, а виконувати тренерську установку і намагатися досягти максимального результату. А те, наскільки хлопці адаптувалися до вимог наставників, краще запитати у них самих.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 23
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала
Футбол | 24 квітня 2024, 02:46 0
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 Дядя Стёпа – милиционер
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
Кстати, Лобановский не даром всегда общался с футболерами, это не камон плей, я языков не знаю, говорить с ними не о чем и тд