Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 серпня 2020, 17:46
22120
0

Динамо – Десна. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією товариського поєдинку

| Оновлено 11 серпня 2020, 17:46
22120
0
Динамо – Десна. Текстова трансляція матчу
ФК Динамо Київ

У вівторок, 11-го серпня, відбудеться товариський поєдинок, в якому київське «Динамо» зіграє проти чернігівської «Десни». Матч пройде в Конча-Заспі, на поле Навчально-тренувальної бази ФК «Динамо», початок о 18:00.

Ще свіжі в пам'яті баталії «біло-синіх» і «сіверян» за другу сходинку УПЛ в кінці минулого сезону, однак найближчим часом вони мають провести контрольну гру перед черговою непростою сторінкою своєї історії. Мірча Луческу свою тренерську кар'єру в «Динамо» почав з перемоги над рівненським «Вересом» (3:0), а тепер розраховує побачити гру своєї команди в битві проти одного з конкурентів в Прем'єр-лізі. «Десні» ж вже пора замислюватися над підготовкою до кваліфікації до Ліги Європи УЄФА, тому протистояння з віце-чемпіоном буде чудовою нагодою перевірити себе на тлі статусного суперника.

Наш портал планував провести текстову трансляцію матчу між київським «Динамо» і «Десною». Однак через відсутність відеотрансляції з бази «Динамо» в Конча-Заспі це технічно неможливо. Звіт і відеонарізки поєдинку ми опублікуємо після матчу.

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.