Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 серпня 2020, 20:16
808
1

Олексій ГАЙ: «Шахтарю під силу виграти євротрофей»

Екс-півзахисник «Шахтаря» вважає, що поки потрібно сконцентруватися на матчі з «Базелем»

| Оновлено 11 серпня 2020, 20:16
808
1
Олексій ГАЙ: «Шахтарю під силу виграти євротрофей»
ФК Шахтар Донецьк. Олексій Гай

Екс-півзахисник «Шахтаря» і збірної України Олексій Гай дав свій прогноз на протистояння донецької команди зі швейцарським «Базелем» в чвертьфіналі Ліги Європи.
 
«Базель» обіграв «Айнтрахт», це говорить про те, що, по-перше, команда з користю провела карантин і добре готова фізично.
 
Але я вірю в «Шахтар» і те, що він пройде далі. Мене бентежить фактор того, що решта матчів плей-оф буде проводитися з однієї гри. А в кожній фінальній грі може статися все, що завгодно. Звичайно, шансів більше у «Шахтаря». І в грі з «Вольфсбургом» «Шахтар» показав, що він знаходиться в хорошій формі. І, якщо команда буде розвивати гру, яку вони показували 75 хвилин матчу з німцями, то «Шахтарю» під силу пройти далі. Хоча не потрібно забувати про фактор однієї гри.

Шахтар - Базель. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
 
«Шахтар» вже адаптована команда, яка постійно грає на виїзді, а не вдома. Тому, я вважаю, в цьому плані у «гірників» повинна бути перевага. Команда, яка більш досвідчена в цьому плані, яка грала без домашньої атмосфери, здатна вичавити з цього максимум.
 
Думаю, «Шахтар» не змінюватиме свого стилю. Буде намагатися грати першим номером, атакувати, контролювати гру. Але, природно, важко це буде робити протягом всієї гри. Часом «Шахтарю» доведеться оборонятися. Але добре, що у «Шахтаря» є хороші, швидкі гравці, які можуть вплинути на результат матчу самотужки. У них добре виходить тікати в швидкі контратаки.
 
Коли на шляху «Шахтаря» зустрівся «Базель», «гірники» завоювали євротрофей? Чи може це спрацювати і в нинішньому сезоні? (Сміється) Давайте це може не будемо пов'язувати саме з «Базелем». А щодо того, щоб виграти «Шахтарю» трофей, то тут все можливо», – сказав Гай. 
 
Нагадаємо, що поєдинок чвертьфіналу Ліги Європи між «Шахтарем» і «Базелем» відбудеться 11 серпня в Гельзенкірхені.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бондаренко Александр
За 10 лет ни у кого практически не осталось игроков