Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1204
1

ФОМІН: «У 2009-му теж ніхто не вірив, що Шахтар виграє Кубок УЄФА»

Екс-гравець «гірників» вважає, що команді під силу виграти Лігу Європи

ФОМІН: «У 2009-му теж ніхто не вірив, що Шахтар виграє Кубок УЄФА»
ФК Маріуполь. Руслан Фомін

Колишній гравець донецького «Шахтаря» Руслан Фомін поділився очікуваннями від матчу «гірників» в 1/4 фіналу Ліги Європи проти швейцарського «Базеля».

«Думаю, що буде дуже цікава гра. Нейтральне поле дає шанси 50 на 50, в одній грі все може бути. «Шахтарю» потрібно бути дуже обережним, команда Каштру любить грати в позиційний футбол і завжди бути з м'ячем. Потрібно бути уважним до контратак, «Базель» в будь-якому випадку віддасть ініціативу «Шахтарю».

У 2009 році теж ніхто не вірив, що «Шахтар» може виграти Кубок УЄФА. Зараз вони, якщо пройдуть «Базель», вони потраплять на «Інтер» і там буде складніше. Зараз потрібно думати про «Базель» і пройти цю команду. А там апетит приходить під час їжі, можуть вирости крила. Можна дійти до фіналу і навіть виграти його», - сказав Фомін.

Поєдинок «Шахтар» - «Базель» відбудеться у вівторок, 11 серпня, в Гельзенкірхені. Початок зустрічі о 22:00 за Києвом. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Шахтар» - «Базель».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
27 октября 2008 года Любош Михель заключил контракт с донецким «Шахтёром», став директором отдела международных соревнований клуба.
Совпадение??? Вряд ли...