Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3262
2

Сергій ПАЛКІН: «За клубами зразка Десни і Колоса майбутнє УПЛ»

Генеральний директор «Шахтаря» похвалив розвиток деяких клубів України

Сергій ПАЛКІН: «За клубами зразка Десни і Колоса майбутнє УПЛ»
koloskovalivka.com

У сезоні 2019/20 УПЛ добре себе проявив себе ряд клубів, в тому числі «Колос», який в дебютному сезоні в еліті пробився в єврокубки, а також «Десна» та «Олександрія», які боролися за топ-3.

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін впевнений, що за такими клубами майбутнє УПЛ.

- Успіхи «Десни», «Олександрії» і «Колоса» говорять про те, що можна з невеликим бюджетом створити боєздатну команду. Як ви вважаєте, чим викликані ці успіхи? Або це поодинокі приклади?

- Я б не сказав, що поодинокі приклади. Не хотів би говорити, що названі клуби - виключення з якогось правила. Хочу сказати навпаки, що це і є вже правило. Якщо ви подивіться, власники цих клубів - досить молоді і амбітні бізнесмени, які почали свій бізнес за великим рахунком вже в сучасній Україні, в сучасних ринкових умовах.

А в сучасних ринкових умовах ви повинні мати вибудувану систему не тільки в бізнесі, але і в клубі. Я вважаю, що систему, про яку ми говорили вище в контексті нашого клубу, власники цих клубів намагаються впровадити у себе. Це приносить певні плоди.

Думаю, такий же системний і далекоглядний підхід з певним плануванням у них і в бізнесі. Наприклад, «Десна» та її головний тренер Олександр Рябоконь. Він працює з 2012 року: взяв команду у Другій лізі, підняв її до вищого дивізіону і подивіться, яких результатів домігся. Це планомірний, продуманий, покроковий підхід з усіма наслідками, що випливають з цього правильними рішеннями. Я проти того, коли приходить новий власник, одноразово вливає купу грошей, а потім це незрозуміло на що перетворюється. А коли приходять системні люди, які крок за кроком вибудовують інфраструктуру, запрошують тренера, роблять певні вливання в людський ресурс (дієтологи, масажисти, медики і так далі) і це в підсумку дає результат.

Чим більше у нас буде таких клубів, тим краще, тому що сила нашого чемпіонату залежить саме від такого роду клубів, як «Колос», «Десна», «Олександрія». За такими клубами майбутнє нашого чемпіонату.

- Давно не було такої битви за друге місце до останнього туру, як в цьому році.

- А далі буде ще складніше. Якщо підсумувати результати минулого сезону, то саме такі клуби сьогодні зробили різницю. Показали, що у нашого чемпіонату є серйозне майбутнє. Завдяки таким клубам ми будемо розвивати наш чемпіонат від сезону до сезону, і конкуренція буде все сильнішою.

Джерело NV.ua
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АЛЬТМАН: «Під час ракетного удару я був в кімнаті»
Футбол | 29 березня 2024, 15:23 0
АЛЬТМАН: «Під час ракетного удару я був в кімнаті»

Відомий тренер постраждав в Одесі

Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок
Футбол | 29 березня 2024, 12:22 5
Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок

Клуб звинуватила спочатку англійська Прем'єр-ліга, а потім і англійська Футбольна ліга…

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
За Металістом та Дніпром теж було майбутнє. Залишилося тільки знайти того, хто буде вкладувати гроші в те майбутнє.
Diamond66689
Чим більше у нас буде таких клубів, тим краще, тому що сила нашого чемпіонату залежить саме від такого роду клубів, як «Колос», «Десна», «Олександрія». За такими клубами майбутнє нашого чемпіонату.
___________________________________________________________________________
_______
Он был ярым противником именно клубов небольших и сторонником сокращения лиги до 12 клубов.
Думаю будущее всё не за ними,а все таки за большими клубами которые возраждаются Кривбасс Металлист и Днепр,Карпаты,маленькие клубы устанавливают планку к которой должны тянуться большие клубы.Например Днепр не готов играть в ЕК и не готов бороться за первую шестерку.Металлист не готов в УПЛ. Черноморец тоже может вернуться сильным.