Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 серпня 2020, 11:12
5219
11

Василь КРАВЕЦЬ: «Знав, що якщо перейду в Барселону, то буду ніким»

Український футболіст розповів, чому відмовив каталонському клубу

| Оновлено 11 серпня 2020, 11:12
5219
11
Василь КРАВЕЦЬ: «Знав, що якщо перейду в Барселону, то буду ніким»
ФК Луго. Василь Кравець

Український захисник «Луго» Василь Кравець розповів, чому відмовився від переходу в каталонську «Барселону».

- Що не склалося в «Леганесі»?
- Дуже багато всього вплинуло. Не можу озвучити причини, але повір мені, це були далеко не спортивні чинники. Ми з Андрієм Луніним опинилися в цьому клубі в однакових ситуаціях. Ні в нього, ні в мене не пішло там.

- Чи не було жалю, що ти вибрав «Леганес», а не «Барселону Б»?
- Ні, чесно, ніякого жалю. Відмовив «Барселоні Б», і впевнений, що зробив все правильно. У плані колективу в «Леганесі» все було класно, тренування теж були цікаві. Я не поступався жодному з партнерів за фізичними характеристиками або будь-якими іншими показниками. Міг розраховувати на місце в складі, але були моменти з керівництвом, через які мені не вдавалося грати регулярно.

Що стосується «Барселони», то я повинен був їхати в другу їхню команду, яка виступає в Сегунді Б. Тобто для мене це було б два кроки назад - опуститися з Сегунди до Сегунди Б. Переходячи ж в «Леганес», я робив крок вперед, в Ла Лігу.

Розумієш, навіть заради «Барселони», навіть заради цього маленького шансу зачепитися там, я не готовий був робити кроки назад. Якби вони хотіли мене викупити - це інша справа, але Абідаль казав, щоб я прийшов на правах оренди.

- Тоді ж в Україні заговорили: Лунін - в «Реалі», Кравець - в «Барселоні». Ель Класіко могло б набрати жовто-синього кольору. Міг би собі уявити таке коли-небудь?
- Ні, навіть не замислювався над цим. Я знав, що якщо перейду в «Барселону», то буду там ніким. Футбол - це бізнес, і багато що вирішують різні фактори. Я - не вихованець каталонців, навіть їм не належу. Тому якби у них була потребність внести когось у заявку на той же матч ЛЧ - просто внести в заявку - то вони б запросили когось із вихованців Академії, щоб в майбутньому це допомогло їм продати футболіста. Стандартний бізнес. Я б просто міг іноді тренуватися з головною командою, і то лише іноді.

Саме тому я наполягав на тому, щоб вони мене купували, щоб не бути там просто стовпчиком на тренуваннях. Скажи Абідаль, що «Барселона» готова мене купити, то я б, напевно, відразу зібрав сумки і без будь-яких питань переїхав би в Каталонію. Мені потрібна була додаткова гарантія, що на мене розраховують, а не просто так тягнуть до клубу. Як бачимо, нічого не сталося і мене в «Барселоні» немає.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олександр БАБИЧ: «Довбик може замінити Холанда в Ман Сіті»
Футбол | 04 травня 2024, 13:57 6
Олександр БАБИЧ: «Довбик може замінити Холанда в Ман Сіті»

Український тренер поділився думкою щодо майбутнього двох гравців «Жирони»

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце
Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
NachoBarbero
Надо мыслить как победитель. Зина тоже переходил в Сити как никто, и хоть не является там игроком основы, но добился успеха. Тренироваться по руководством Пепа и с такой обоймой профессионалов, это дорогого стоит. Зина в сборной - лидер!
stopor2016
А не перешомши - ты Пеле !
Yura Юрий
Господи , ну какая основа Барселоны и КРАВЕЦ? давайте трезво смотреть правде в глаза, хватит уже бухать. А выбрал там где зарплата больше, уверен.
El_Maestro
Тююю, а что ему терять то было? может он железобетонный игрок середняка из ТОП-5 с солидным контрактом или чемпион мира U-20, который хочет не продешевить. Так нет же!!! Да даже в Барселоне Б поиграть и время от времени потренироваться с основой дало бы колоссальный опыт и толчок в развитии. А там гляди может и зацепился бы в структуре клуба. В свою Сегунду всегда успел бы, а так Барселона или Реал два раза звать не станут!!!