Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7577
7

Олександр ПРИЗЕТКО: «У Луческу і Суркіса є план виходу з кризи»

Відомий фахівець очікує продуктивну роботу румунського тренера в «Динамо»

Олександр ПРИЗЕТКО: «У Луческу і Суркіса є план виходу з кризи»
Футбол 1/2/3. Олександр Призетко

Колишній нападник «Динамо» Олександр Призетко висловився про призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера «Динамо».

«На тренерському містку почався застій. Після Сергія Реброва динамівські тренери ходили по колу, а в грі і результатах нічого не змінювалося. Схоже, керівники «Динамо» вирішили змінити ситуацію на 120 градусів, вибрати інший шлях. Думаю, що і в Луческу, і в Ігоря Суркіса є план виходу команди з кризи, який вони обговорили і тепер будуть його реалізовувати.

Думаю, що вже на другому етапі підготовки до сезону Луческу визначиться з тими, на кого найбільше розраховує. Однозначно, зараз активно працює і селекційний штаб. Тому що є гравці, які відповідають рівню «Динамо», але є й ті, хто потрапляє під чистку.

Які позиції потрібно посилити? Може, не всі, але, на мій погляд, команді потрібен добротний, досвідчений центральний захисник. Бракує виконавця в центральну вісь, який би виділявся грою в творенні, тому що велика частина динамівців, які представляють середину поля, заточені більше на оборонні дії. І якщо на флангах добре виглядають Вербич і Циганков, то в середині поля креативності в атаці «Динамо» не вистачає. Також вже давно і гостро для нинішнього «Динамо» стоїть проблема центрального нападника.

Бразильський вектор? Чому ні? Раніше «Динамо» ним не користувалося, тому це не означає, що його не можна застосовувати в столичному клубі. Звичайно, в «Динамо» не вийде так, що Луческу буде брати бразильців на перспективу, чекати, а потім продавати їх. До Києва йому доведеться запрошувати вже готових гравців, але це не означає, що бразильський вектор непридатний для київського «Динамо». Спробувати можна», - сказав Призетко.
 

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
"Похоже, руководители «Динамо» решили изменить ситуацию на 120 градусов"
-
Чего уж мелочиться? Даешь 360 градусов!
Вячеслав Самойлов
План Суркиса (пригласить Луческу) - уже ясен.
Посмотрим, в чем заключается план Луческу...
П.С. Улучшить результаты команды он должен по любому, вот завоевать золото... - очень не уверен. Одного года на это (выстроить команду) будет мало.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Olex68
Смешно читать подобную глупость . Суркис уже 18 лет президентом ДИНАМО , а план появился только сейчас . И что за ерунда - "После Сергея Реброва динамовские тренеры ходили по кругу" . Это какие тренерЫ ? После Реброва в план Суркиса вошел великий Хацкевич , которого ПЛАН Суркиса полностью поддерживал аж 3 года , пока тот не уничтожил команду . Ну и потом на 10 месяцев кинули Михайличенко , спасать команду . Подготовку к сезону , подбор состава и 8 контрольных игр проводил Хацик , потом начало чемпионата , дома в 3 туре проигрыш ШАХТЕ , вылет из ЛЧ от БРЮГГЕ и Михайличенко бросают как палочку-выручалочку на спасение команды . А тут оказывается что за всего 3 дня ( 20 -го отставка Михайличенко , а уже 23-го назначен румын ) Суркис сообразил план по спасению клуба и так же оперативно сработал и Луческу . Ну если у них есть план , то можно надеяться на ЛЧ уже в этом году .
rugby1970
"У Луческу и Суркиса есть план..." - так и короче, и яснее...