Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 серпня 2020, 21:26
9461
14

Фальстарт! Інгулець упустив перемогу над Рухом

У протистоянні кращих захистів Першої ліги інтрига мала місце до останніх секунд

| Оновлено 07 серпня 2020, 21:26
9461
14
Фальстарт! Інгулець упустив перемогу над Рухом
ФК Інгулець

Півтора місяці активних баталій знадобилося командам-учасницям Першої ліги України аби компенсувати більш ніж піврічну паузу без офіційних поєдинків. За великим рахунком, як щільно колективи розташовувалися перед виходом на незаплановані канікули, так вони і зуміли дійти до вирішальних баталій двох останніх ігрових днів сезону. На кону стоять ні багато ні мало – три путівки до «елітного» дивізіону, тому найближчим часом нас очікує непримиренна боротьба навіть за найменшу можливість опинитися якомога вище в турнірній таблиці. 29-й тур цієї першості усі команди починали в один час, а особливе значення мала гра в селі Петрове, де місцевий «Інгулець» приймав на своєму полі львівський «Рух».

Становище навколо колективу Сергія Лавриненка загострювалася з кожним кроком його підопічних до заповітної мети. Але все, рано чи пізно, повинно було підійти до логічного завершення, а гра проти «Руху» для «Інгульця» була можливістю достроково завоювати квиток на підвищення в класі. Відрив від команд з групи претендентів на третю сходинку становив чотири очки вже на момент початку передостаннього туру, так що будь-який набраний бал означав би для села Петрового початок великого футбольного свята. Проти такого сценарію чітко виступав «Рух», який якраз і належав до числа вищезазначених претендентів. А оскільки всі команди грали в паралельному режимі, то бажання і можливості стежити за виступом конкурентів не було.

Літо в самому розпалі, тому такий ранній початок поєдинку командами явно не вітався. Якісного футболу за виснажливої ​​спеки годі було очікувати, тому у всіх вісьмох матчах за 45 ігрових хвилин було забито лише два голи. Але й вони – не в звітній зустрічі. Львів'яни почали досить агресивно, але під кінець першої чверті години вже почали відчувати проблеми з фізикою. Цим скористався «Інгулець», навантаживши чужі володіння регулярними закиданнями. Один з підходів господарів завершився нищівним ударом з лівого флангу штрафного від Синегуба в поперечину.

На жаль для лівого захисника «Інгульця», кінцівка першої половини пройшла за безпосередньою його участю. Навіть з забинтованою головою він не зміг продовжити гру після жорсткого зіткнення з Климчуком на фланзі. Ось тут і позначилася горезвісна спека, плюс сам характер контакту –гравець почав втрачати свідомість, та й кров зупинити так і не вдалося. Команди переграли на цьому тлі ще чотири хвилини, за які більше намагалися якомога швидше піти в підтрибунні приміщення.

Гру після перерви знову відкривали атаки «Руху», однак львів'яни не пішли за сценарієм першої половини, і грамотно розподілили зусилля на весь проміжок тайму. Ось тільки це не сильно допомогло їм в його завершенні. «Жовто-чорні» захопилися регулярними позиційними випадами, через що залишили у себе за спиною вільну зону для Мішуренка, який втік від опікунів на 84-й хвилині в лівий фланг штрафного, а його простріл в свої ворота зрізав Мисик.

Не було інших варіантів у «Руху», окрім як йти відігравати пропущений м'яч. Навіть з грою в запасі, поразка в звітній зустрічі серйозно підірвала б їхні амбіції. Свого колектив Івана Федика домігся у випадковому епізоді в чужому штрафному. Семенко потягнув за футболку Кухаревича під час закидання – пенальті – Шуст не розгадав удар Климчука в лівий нижній кут.

Це відбувалося на останній доданій хвилині, тому часу на повторний вихід вперед у рахунку в команди з Петрового просто не було. Мав додати гостроти в атаках своїм виходом Коваленко, але мало того, що зіпсував пару контратак неякісними рішеннями, так ще і стрибнув у жорсткий підкат проти Брікнера на чужій половині практично перед фінальним свистком. Ось таким чином і втікла заповітна перемога від команди Сергія Лавриненка.

У останньому турі поточного сезону Української Прем'єр-ліги «Інгулець» з с. Петрове відправиться на гостьову гру з «Балканами», а львівський «Рух» на своєму полі прийматиме краматорський «Авангард», але перед цим удома зіграє із запорізьким МФК «Металург».

Перша ліга України. 29-й тур.

Інгулець – Рух – 1:1

 Мисик, 84 (авт.) – Климчук, 90+5 (пен.)

 Запорожець, 40, Квасный, 68, Семенко, 90+4 – Мартинюк, 29

 Коваленко, 90+8 (грубе порушення)

Інгулець: Шуст – Синьогуб (Квасний, 43), Ковальов (Павлов, 80), Семенко, Балан – Бартулович (Щедрий, 74), Лупашко, Кучеренко, Запорожець (Коваленко, 60) – Мкомола (Козак, 86), Мішуренко.

Рух: Мисак – Саків (Мисик, 74), Білий, Дуць, Копина – Мартинюк, Калюжний (Брікнер, 66) – Синиця (Ернест, 88), Русин, Климчук – Кондраков (Кухаревич, 79).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон: «Інгулець» (Петрове)

Удари (у площину): 5 (2) – 9 (5)
Кутові: 3 – 5
Оффсайди: 2 – 1.

ІНГУЛЕЦЬ-РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 33°C

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 12
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
Точка НE ПEРEКОНЛИВА!
Oleha1987
Тепер все в ногах Руха. 2 виграші і прохід в пл.
Al Zolo
походу Рух не имеет цели повышаться-по игре этоне клуб УПЛ
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vadum Hrynchuk
На тлi точки з Прикарпаттям i така зiйде
Орест Орищишин
Тренер Руху який випускає на заміну гравця для підсилення гри в 2 таймі а гравець на 82 хв забиває гол у власні ворота не повинен керувати такою командою. З приходом цього тренера команда не грає а мучиться
zzg77
Минай и Рух тянет в УПЛ рука Павелко-Палкина!!