Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 серпня 2020, 23:40
3603
1

Динамо U-21 – Десна – 2:2. Дубль Ісаєнка та дебют Мудрика. Відео голів

На УТБ «Динамо» у Віті-Литовській відбувся товариський матч

| Оновлено 06 серпня 2020, 23:40
3603
1
Динамо U-21 – Десна – 2:2. Дубль Ісаєнка та дебют Мудрика. Відео голів
ФК Динамо Київ

У четвер на НТБ «Динамо» у Віті-Литовській відбувся товариський матч між «Динамо» U21 та чернігівською «Десною». Чернігівський клуб, який завершив минулий сезон на четвертому місці, провів матч основною командою, для якої ця гра, щоправда, стала лише першою контрольною після міжсезоння.

У стартовому складі «Десни» на поле вийшли колишні динамівці Владислав Калитвинцев та Дмитро Хльобас. І один із них відкрив рахунок у грі вже на четвертій хвилині зустрічі. Калитвинцев, прийнявши м’яч від Хльобаса на правому фланзі в середині поля, протягнув його ближче до штрафного майданчика киян та наважився на удар метрів із 25-ти. М’яч опинився у верхньому куті воріт Нещерета (0:1).

Наприкінці тайму гості могли збільшувати свою перевагу в рахунку, коли Єрмаков ударом головою замикав навіс Калитвинцева з кутового, однак ворота врятував Вівчаренко, підстрахувавши на останньому рубежі голкіпера. У динамівців активним в атаці був Булеца, який намагався поцілити у ворота ударами з середньої дистанції.

У перерві і Юрій Мороз, і Олександр Рябоконь майже повністю змінили склади своїх команд. І знову тайм активніше і результативніше розпочала «Десна». Уже на третій хвилині тайму Філіппов, який вийшов на заміну, реалізував майже стовідсотковий момент – чистий вихід віч-на-віч із Кучеруком (0:2).

Уже за дві хвилини супермомент біля протилежних воріт мав Ісаєнко, однак не поцілив у ворота з лінії воротарського майданчика. Проте ще за п’ять хвилин Ісаєнко все ж реалізував свою чергову нагоду, опинившись із м’ячем у кількох метрах від воріт та завершивши вертикальну атаку киян (1:2). Ще за кілька хвилин відмінну нагоду повернути своїй команді перевагу у два м’ячі мав Гуцуляк, проте не влучив у площину воріт із меж штрафного.

Динамівці додали після перерви і заслужено зрівняли рахунок на 80-й хвилині. Дубль оформив Євген Ісаєнко. Динамівський центрфорвард прийняв пас від Яроша з лівого флангу на куті воротарського, прокинув м’яч трохи далі та з гострого кута відправив під ближню стійку воріт Паста (2:2).

Тож молодіжна команда «Динамо» завдяки дублю Євгена Ісаєнка зуміла відіграти два м’ячі та зіграла внічию з командою з топ-четвірки УПЛ за підсумками минулого сезону.

Контрольний матч

06.08.2020. НТБ «Динамо»

«Динамо» U21 – «Десна» (Чернігів) – 2:2

Голи: Ісаєнко (55, 80) – Калитвинцев (4), Філіппов (48)

«Динамо» U21 (1-й тайм): Нещерет – Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко – Михайленко, Бодня, Булеца, Беніто, Шулянський – Каргбо.

У 2-му таймі на заміну вийшли: Кучерук, Кузик, Боль, Бражко, Ярош, Єфименко, Надольський, Волошин, Мащенко, Сухорчко, Ісаєнко.

«Десна»: Литовка, Конопля, Імереков, Єрмаков, Западня, Фаворов, Огиря, Калитвинцев, Волков, Хльобас, Будківський.

У 2-му таймі на заміну вийшли: Паст, Філіппов, Арвеладзе, Гуцуляк, Домбровський, Дегтярьов, Мудрик, Белич, Дем’яненко, Картушов. 

 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 12
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Artyom_I
Плохо в обороне отбираем мяч, нападающие не очень хорошо атакуют, вратарь хреново отбивает мяч, ещё не совсем готовы, ещё нужно время, чтобы начать хорошо атаковать, защитники хорошо обороняться, а вратарь начал хорошо отбивать мяч