Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 серпня 2020, 02:07
824
0

Маркос АНТОНІО: «Згадую той переможний гол на виїзді Вольфсбургу»

Півзахисник «Шахтаря» продовжив контракт з донецьким клубом на 5 років

| Оновлено 05 серпня 2020, 02:07
824
0
Маркос АНТОНІО: «Згадую той переможний гол на виїзді Вольфсбургу»
ФК Шахтар Донецьк. Маркос Антоніо

Півзахисник «Шахтаря» Маркос Антоніо розповів про майбутній матч проти «Вольфсбурга» в 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 5 серпня в Києві:

– Маркос Антоніо, буквально сьогодні надійшла інформація, що ти підписав з «Шахтарем» новий п'ятирічний контракт. Напевно ця обставина стане для тебе додатковою мотивацією в майбутній грі Ліги Європи?

– Звичайно, я щасливий, що продовжив контракт з «Шахтарем»! Це дуже радісний момент для мене. Ну а чи буду грати завтра, рішення за Містером. Подивимося.

– У світлі продовження контракту чи можна говорити про те, що ти остаточно прижився в «Шахтарі» і бачиш своє майбутнє в цій команді? Наскільки у тебе вже налагоджено взаєморозуміння з партнерами, чи складається ідеально?

– Дуже вдячний клубу за довіру, за те, що найближчі роки я проведу тут. Кожен день я намагаюся багато працювати, на тренуваннях додавати і ставати сильнішими. З одноклубниками намагаємося постійно спілкуватися не тільки на футбольному полі, а й поза тренувальним процесом, щоб наше взаєморозуміння було ще краще, адже в будь-якій команді зіграність і розуміння – дуже важливий аспект. Радий, що продовжую працювати з «Шахтарем». Сподіваюся, буду рости всередині цього клубу і допомагати як самому собі, своєму особистому зростанню, так і клубу.

– Попереду відповідальний поєдинок Ліги Європи з «Вольфсбургом». А як ти зазвичай борешся з хвилюванням під час матчів або інших відповідальних подій, які трапляються в житті?

– Так я в принципі абсолютно спокійний, взагалі не нервую. Перш за все я повинен виконувати свою роботу, установку Містера. Намагатися під час щоденних тренувань, щоб бути підготовленим до ігор. При цьому дуже важливо вміти абстрагуватися, закриватися від сторонніх речей і робити те, що тобі дійсно потрібно. А коли приходять такі моменти, як поєдинки єврокубків, цього, навпаки, потрібно радіти.

– У першому матчі в Вольфсбурзі ти забив переможний гол. Які емоції він викликає зараз? Чи є бажання завершити розпочату справу в завтрашній зустрічі?

– Дуже радію, коли згадую той переможний гол, який дозволив нашій команді здобути виїзну перемогу. Але завтра зовсім інша гра, і не варто згадувати про попередній поєдинок. Потрібно думати про майбутній матч. Найголовніше – пройти далі, кваліфікуватися до чвертьфіналу Ліги Європи. Звичайно, хочеться знову бути на полі і стати таким же корисним для своєї команди. Але про все ми дізнаємося тільки завтра.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець
Футбол | 25 квітня 2024, 07:15 0
Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець

Кирило Сігеєв розташувався на 91-й позиції, Ламін Ямал лише четвертий

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.