Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2020, 23:37
13098
1

Олександр БАБИЧ: «Луческу кричав нам: все, Данченко, фініш контракт»

Екс-тренер «Маріуполя» оцінив призначення «Динамо» і згадав історію

| Оновлено 04 серпня 2020, 23:37
13098
1
Олександр БАБИЧ: «Луческу кричав нам: все, Данченко, фініш контракт»
ФК Чорноморець. Олег Данченко

Екс-наставник «Маріуполя» Олександр Бабич оцінив призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера київського «Динамо»:

«Як тренеру, мені трошки не по собі, розуміючи, що людина працювала в «Шахтарі» стільки років і перейшов до табору найголовнішого конкурента. Але як вболівальник вважаю, що від цього тільки виграє чемпіонат завдяки тій харизмі, яка є у Луческу. Будь ласка, чемпіонат ледь закінчився, а ми вже говоримо про матч за Суперкубок України, який відбудеться тільки 25 серпня.

Пам'ятаючи його емоції, його роботу на матчах, думаю, він повинен бути таким же емоційним, переживати за результат своєї команди. До сих пір пам'ятаю, коли ще в «Чорноморці» ми зіграли вдома з «Шахтарем» внічию (1:1), тим самим, по суті, забезпечивши золоті медалі «Динамо» (сезон 2015/16). У нас тоді грав Олег Данченко, який підписав контракт з «Шахтарем», але догравав сезон у нас на правах оренди. Заробив червону картку, а Луческу кричав: «Все, Данченко, фініш контракт, фініш!»

Оцініть матеріал
(135)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
T1bo
Бабич главная проститутка украинского футбола...Более беспринципного человека сложно встретить. Недавно заявлял про отсутствие указаний сверху.... Так все жопонюхатели прекрасно разбираются в настроении пердежа. Говорить ничего ненадо. Путин не едет в Тюмень чтоб наладить схему. все все знают и все подстраиваются опираясь на свое представление желаний кормильца.