Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 серпня 2020, 18:41
7696
0

Шахтар - Вольфсбург. Ліга Європи повернулася! На що поставити?

Хто вийде в чвертьфінал

| Оновлено 04 серпня 2020, 18:41
7696
0
Шахтар - Вольфсбург. Ліга Європи повернулася! На що поставити?
ФК Шахтар

Єврокубки повертаються! У березні Ліга Чемпіонів і Ліга Європи були припинені через епідемію, але через майже 5 місяців вони повертаються. Сьогодні і завтра відбудуться матчі 1/8 Ліги Європи і для українських уболівальників найбільш очікуваним є поєдинок між «Шахтарем» і «Вольфсбургом» в Києві.

Коефіцієнти Favbet: 2.3 - 3.6 - 3

Вихід в 1/4:

Шахтар - 1.25

Вольфсбург - 4

Перемога Шахтаря в Лізі Європи - 15

У першому матчі, який відбувся ще до карантину, «Шахтар» обіграв в гостях «Вольфсбург» 2:1. І це відмінний заділ для виходу в чвертьфінал. На користь «гірників» може зіграти і те, що чемпіонат Німеччини давно закінчився і «Вольфсбург» вже більше місяця без офіційних матчів. Якщо «Шахтар» зуміє пройти «Вольфсбург», то в чвертьфіналі на 99% зустрінеться зі швейцарським «Базелем». І цього суперника складно назвати непрохідним. Так що потенційно «Шахтар» може мріяти як мінімум про півфінал.

Втім, на перемогу «Шахтаря» в матчі ставити дещо ризиковано. Єдине, в чому є впевненість - обидві команди заб'ють. «Шахтар» пропускає в 26 (!) Єврокубкових матчах поспіль, в останній раз «гірникам» вдавалося залишити свої ворота на замку ще в лютому 2017 матчі з «Сельтою». І це при тому, що Андрій Пятов ще й регулярно рятує свою команду. Без нього було б зовсім сумно. Зате з атакою у «Шахтаря» все в порядку, забиває команда Каштру регулярно. Чого тільки варті 3:3 із загребським «Динамо» і «Бенфікою».

І трохи статистики. У цьому єврокубковому сезоні в матчах за участю «Шахтаря» в середньому забивається 3.7 голи за гру. А ставка «обидві заб'ють» проходить в 78% матчів. А тому покладемося на статистику і поставимо на те, що обидві команди заб'ють, в даному матчі цей вибір виглядає оптимально.

Прогноз: обидві заб'ють - 1.6

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.