Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2020, 22:39
13927
5

ФОТО. Стало відомо, навіщо Динамо купило квадрокоптер

Від імені президента киян Ігоря Суркіса техніка передана військовим

| Оновлено 03 серпня 2020, 22:39
13927
5
ФОТО. Стало відомо, навіщо Динамо купило квадрокоптер
ФК Динамо Київ

Сьомий рік на території України продовжується війна. Сьомий рік українські хлопці та дівчата, чоловіки та жінки ціною власного здоров’я та життя боронять конституційні кордони, суверенітет і незалежність держави.

Із самого початку війни на Сході України київське «Динамо» допомагає українським військовим, відгукуючись на звернення з фронту, і піклується про поранених захисників. Керівництво клубу завжди оперативно реагувало та фінансувало придбання необхідних речей і медикаментів, потрібних для нормального функціонування та полегшення служби українських військових, а гравці та тренери киян неодноразово навідувалися до героїв, які проходять реабілітацію у Київському військовому шпиталі.

Цього разу  до клубу звернувся Михайло, який представляє 131-й окремий розвідувальний батальйон Збройних сил України. Невдовзі його підрозділ відправляється на передову до зони проведення ООС, у зв’язку з чим військові мали потребу в придбанні квадрокоптера, використання якого може суттєво допомогти їм у несенні служби.

Представники «Динамо» одразу зв’язалися з хлопцями та обговорили необхідні деталі. Як тільки квадрокоптер був придбаний, а військові батальону змогли приїхати до Києва з навчань, вони були запрошені до клубного офісу на стадіоні «Динамо» для передачі техніки.

Перш за все, хлопці скористалися можливістю, щоб покласти квіти до пам’ятника Валерію Васильовичу Лобановському та завітати до чаші стадіону «Динамо». У приміщенні Фан-клубу ФК «Динамо» Київ на них уже чекала головна мета візиту – квадрокоптер.

Таку необхідну та бажану річ, від імені президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, усієї команди, тренерського штабу та вболівальників «біло-синіх», військовим із 131-го ОРБ передав президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ Сергій Михайленко:

«Готуючись до відправлення на передову, хлопці попросили допомогти у придбанні квадрокоптера, написавши листа на ім’я президента клубу. Ігор Михайлович Суркіс завжди готовий підтримати наших захисників, які знаходяться на фронті, тому дав розпорядження придбати та передати необхідну техніку. Президент «Динамо» порахував за можливе надати максимальну допомогу, тож одразу був придбаний сучасний квадрокоптер останньої моделі. Однак у зв’язку з тим, що хлопці перебували не в Києві, зустрітися з ними вдалося, як тільки вони прибули до столиці. Військові дуже вдячні за квадрокоптер, адже він конче необхідний їм у несенні нелегкої служби».

На Сході країни, незважаючи на оголошене перемир’я, не припиняються обстріли позицій ООС, тому зараз українські військові не менше, ніж раніше, потребують всебічної допомоги та підтримки. Продовжуючи сприяти захисникам України, київське «Динамо» закликає всіх, у кого є така можливість, долучатися до підтримки української армії, яка самовіддано стоїть на захисті Батьківщини та мирного життя.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
savant
какая блин разница, пиарятся они или нет, реально помогли и это самое главное...
BekXan
А можно было это по тихому сделать ,пацанам помощь и не делать с этого супер новость.И не один коптер ,а парочку.
Andy Chak
Сцука, жидяри бля, Суркісня, особливо Гріша, накрали дестяками мілліонів доларів в народу, а купили аж цілий квадрокоптер, скупа тварина!!! Зато статєйка піарна немаленька вийшла, мудаки)))