Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
16251
0

Під наглядом Суркісів. Динамо зіграло результативну двосторонку

Київський клуб зіграв перший раз при Мірчі Луческу

Під наглядом Суркісів. Динамо зіграло результативну двосторонку
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» продовжує підготовку до нового сезону на своїй клубній базі в Конча-Заспі. Після кількох днів тренувань під час вечірнього заняття команда зіграла тренувальний матч-двосторонку.

Гравці були поділені на дві команди, які грали в манишках різних кольорів, і провели на полі три тайми по 30 хвилин.

У двосторонці взяли участь всі гравці за винятком тих, хто був не допущений до гри медичним штабом виходячи із заходів запобігання травм.

З трибун за подіями на полі спостерігав Беньямін Вербич, який повернувся до Києва після операції на пахових кільцях. Тепер Беньяміну належить відновлення під наглядом клубних лікарів. Крім нього в лазареті біло-синіх центрбекі Денис Попов і Микита Бурда, у яких м'язові травми.

Денис Попов також спостерігав за тим, що відбувалося на полі з трибуни, в той час як Микита проходив відновні процедури. Відвідали тренувальний матч Григорій і Ігор Суркіси.

Функції арбітра в полі під час гри виконував Огнен Вукоєвич, а лайнсменов - Олег Гусєв і Еміл Карас. Відкрито рахунок був прямо перед закінченням першої 30-хвилинки. Кадір збив Супрягу на краю штрафного майданчика, зупинивши прорив Влада до воріт. Пенальті реалізував Буяльський, перегравши Бойко, і червоні манишки повели в рахунку.

На 52-й хвилині Вукоєвич знову призначив пенальті за фол на тій же ділянці поля. Правда, команди вже помінялися сторонами, і 11-метровий заробили зелені манишки. Удар Дуелунда був точний - 1:1. Однак червоні знову забили гол в роздягальню- після розіграшу кутового атаку другим темпом ударом з меж штрафного у нижній кут воріт завершив Шепелєв. А потім забивали вже тільки зелені.

Першим дзвінком став кручений удар Русина, який прийняла на себе штанга. Незабаром Назарій все ж вразив ціль, катнув м'яч у ворота після пасу Дуелунда. Через деякий час Булеца підхопив м'яч після заблокованого захисником удару і вивів зелені манішки уперед - 3:2. А справжнім чудом під завісу матчу став гол Миколи Шапаренко. Він сміливо пішов в обіграш в середині поля, звільнився з-під опіки і наважився на удар здалеку - м'яч залетів у сітку воріт від штанги - 4:2.

У вівторок, після трьох поспіль днів дворазових тренувань динамівці відпочинуть вранці, а знову зберуться на базі вже перед вечірнім заняттям.

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Арбітр не зарахував гол Баварії Луніну на 90+13-й через нібито офсайд
Футбол | 09 травня 2024, 00:56 16
ФОТО. Арбітр не зарахував гол Баварії Луніну на 90+13-й через нібито офсайд

Шимон Марциняк ухвалив спірне рішення, не дозволивши мюнхенцям дограти момент

Реал – Баварія – 2:1. Дубль Хоселу, і Лунін – у фіналі. Відео голів і огляд
Футбол | 09 травня 2024, 00:50 0
Реал – Баварія – 2:1. Дубль Хоселу, і Лунін – у фіналі. Відео голів і огляд

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.