Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2020, 22:42
5941
10

Михайленко продовжив роботу з Дніпро-1

Наставник провів перше тренування з командою

| Оновлено 03 серпня 2020, 22:42
5941
10
Михайленко продовжив роботу з Дніпро-1
СК Дніпро-1

Після тижневої відпустки футболісти «Дніпра-1» зібралися на тренувальній базі, аби розпочати підготовку до нового сезону. За планом, чемпіонат 2020/2021 розпочнеться 22 серпня.

До взаємодій з новими партнерами мають інтегруватися новачки спортклубівців: захисник Владислав Дубінчак та форвард Артем Довбик; згадати зв’язки має й оборонець Олександр Сафронов, що повернувся з оренди в естонській «Левадії».

— З гарним настроєм починаємо роботу, — сказав головний тренер команди Дмитро Михайленко. — Можливо, попередній сезон ми закінчили не так, як бажали того, але це життя. Треба рухатися вперед. З великими сподіваннями дивимося у майбутнє. Усі хлопці приїхали в доброму гуморі, підтягнуті, засмаглі, тож, бадьоро входимо у сезон.

Як ми вже повідомляли, завершилася співпраця команди з Олексієм Чичиковим та Папою Гуйє. Також іншим буде продовження кар’єри у Андрія Кліщука, Олександра Сніжка, Дмитра Коркішка, Володимира Польового.

Як бачимо всі чутки про прихід Скрипника залишились чутками, а тренером залишився Михайленко.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією
Футбол | 20 квітня 2024, 00:43 1
Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією

В українського воротаря наразі чинна угода до 2025 року

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Glory
- В 2х Словах Геллер поговорил с Беней о Скрипнике, после Беня дал команду закрыть вопрос с тренером Зари и не мутить воду. Скрипник сам хотел в СКД-1 и был готов работать. Теперь Геллер мягко говоря повздорил со Скрипником, обиделся на него. Сейчас идет "базар-вокзал" внутри Зари. Скрипник уйдет или останется все будет зависеть от этого разговора. Но сама позиция Скрипника удивила, говорил что горд тренировать Зарю а как только поступило предложение лучше, тот час переобулся. В общем по человеческим качествам он меня как поклонника Зари подвел. Да и самое важное Президент Зари разговаривал с игроками Они хотят работать с действующим тренером, кандидатура Бабича им не импонирует.
Aleks04
Паника сейчас может быть только у фанатов Днепра-1. Кстати у Зари тоже не всё ясно, возможно всё-таки Бабич возглавит Зарю, а Скрипник к сожалению не останется в УПЛ. Покупали футболистов по 500 тысяч, и не могут оплатить клаусулу...
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Не оплатить 500 тыс за хорошего тренера? Странно как то....
Barsa_che
Если Михайленко остался, 90 % болейщиков перестанут болеть за ск днепр - 1. Лучше уж кого то из игроков сделать играющим тренером, затрат меньше, а эффект 100 % был бы больше. Это понимают все, кроме руководства, очень странно. Точно так же было в Динамо, все понимали что Михайличенко не тренер, кроме руководства, и что в итоге, убрали Михайличенка, уверен, что в Динамо с Луческу пойдет прогресс. Удачи Динамо! А в Днепре к сожалению наступают на те же грабли. Понятно, что Михайленка уберут позже, но время то будет потеряно.