Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 березня 2024, 17:12
10755
2

Ставка дня. Тінь Марадони на Камп Ноу

Спецпроект Sport.ua і Parimatch на Лігу чемпіонів

| Оновлено 13 березня 2024, 17:12
10755
2
Ставка дня. Тінь Марадони на Камп Ноу
Twitter

8-го серпня в Каталонії на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Барселоною» і «Наполі». Перший поєдинок на «Сан-Паоло» завершився внічию 1:1. На гол Дріса Мертенса в першому таймі каталонці відповіли точним ударом Антуана Грізманна на 57-й хвилині.

На офіційному рівні «Наполі» і «Барселона» вперше перетнулися між собою саме в цій Лізі чемпіонів.

«Барселона» в цьому сезоні поки що без титулів. У «блаугранас» не склалося в Копа дель Рей, а також команда Кіке Сетьєна стала другою в чемпіонаті Іспанії, що для Мессі і компанії вважається в якійсь мірі провалом.

У свою чергу, «Наполі» вже має в цьому сезоні трофей: «партенопейці» перемогли в Кубку Італії, перегравши у фіналі по пенальті «Ювентус». У Серії А команда Ріно Гаттузо фінішувала сьомою.

За «Барсу» в цій зустрічі не зіграють найкращий гравець першої зустрічі Серхіо Бускетс, у якого перебір жовтих карток, а також Артуро Відаль, якого вилучили в Неаполі. Лікує коліно Самюель Юмтіті, а тому також не зіграє з італійцями. Крім того, в лазареті Барси знаходяться Араухо і Тодібо. До матчу з «Наполі» відновиться від давнього пошкодження підколінного сухожилля і Усман Дембеле, але навряд чи він буде кинутий відразу в бій, хоча, можливо, при певній ситуації на заміну і вийде.

Напередодні відповідальної дуелі з «Барсою» в поєдинку Серії А з «Лаціо», який «Наполі» виграв (3:1), травму лівого стегна отримав лідер неаполітанців Лоренцо Інсіньє, який відзначився в цій зустрічі голом з пенальті. Невідомо, скільки Лоренцо Інсіньє знадобиться часу на відновлення, але ризики, що він пропустить битву на «Камп Ноу» є. Також були проблеми зі шлунком у воротаря «партенопейців» Алекса Мерета, але до матчу з каталонцями він повинен бути в строю.

Дуелі «Барселони» і «Наполі» надає особливості, що свого часу легендарний Марадона грав за обидві команди протягом майже десяти років. Дієго Армандо виступав за «Барсу» (1982-1984), а потім за «Наполі» (1984-1991). Майже всі титули на клубному рівні великий аргентинець завоював, виступаючи за «Барсу» і «Наполі», а тому напевно він буде дивитися цю зустріч.

Аналітики Parimatch віддають перевагу «Барсі», перемога якої оцінюється коефіцієнтом 1,65. На вікторію «Наполі» дають кеф 4,90. На нічию - 4,20. Прохід «синьо-гранатових» у чвертьфінал котирується, як 1,37, а на успіх «маленьких віслюків» пропонують 3,10.

Ставка дня: перемога «Барселони» на «Камп Ноу» за 1,64 виглядає досить непогано.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Тер Штеген - Піке, Ленгле, Семеду, Альба - Ракітіч, ​​Де Йонг, Пуїг - Грізманн, Мессі, Суарес.
«Наполі»: Мерет - Максимович, Кулібалі, Маріо Руй, Ді Лоренцо - Фабіан, Зьєліньскі, Лоботка - Кальєхон, Політано, Мертенс

8 серпня, субота

«Барселона» - «Наполі»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 0
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomarioUA
Тень Марадоны? ))) Знатный троллинг)))
Barsa_che
Количество титулов и забитых мячей Марадоны, по сравнению с Месси, настолько ничтожное, что даже не прилично и не корректно сравнивать с Великим Месси. История рассудит все, когда Месси закончит играть. А пока впереди у Месси еще много игр и за Барселону и за сборную.