Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 серпня 2020, 23:04
7055
6

СУРКІС: «Сьомін опинився хлюпіком, який побіг за акціями в Локомотив»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував роботу російського тренера

| Оновлено 02 серпня 2020, 23:04
7055
6
СУРКІС: «Сьомін опинився хлюпіком, який побіг за акціями в Локомотив»
ФК Локомотив Москва. Юрій Сьомін

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував період роботи в клубі російського фахівця Юрія Сьоміна:

«Чому у Сьоміна відразу вийшло? Тому що він в цьому середовищі працював. Не має значення, працював він у Росії чи тут. Він знає це середвище дуже добре, наш чемпіонат.

Вважаю, що Сьомін зробив ідеальну роботу в «Динамо». Просто якби він не виявився таким, я б сказав, хлюпіком, який побіг за своїми акціями в «Локомотив», може, він і до цього дня працював би в «Динамо».

Другий раз він увійшов в цю річку, але вже ставлення до нього було інше, навіть у вболівальників».

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sergio_terry
Суркис прав, работа Сёмина первого созыва была практически идеальной, он дошёл до полуфинала КУфа, команда играла а не страдала, а что после его второй каденции??? Мрак и суета, футбола не было...
zhyr
Суркіс вирішив обіср-ти всіх тренерів?))) Мені особисто було б цікаво від нього почути, якою логікою він тренувався, коли призначав тренерами Блохіна, Хацкевича, які фактично нічого не показали з клубами? Михайличенка, який десять років не тренував? З Ребровим теж було пальцем в небо, але тут підфартило. Просто брав тих, хто поряд. При цьому не спробував того ж Гомеса, який і знав чемпіонат, команду, і при цьому був представником однієї з найсильніших футбольних країн. По слухам стільки іноземних тренерів розглядалось, але жоден не був підписаний. Ну і ця його думка, що тренер знає наш чемпіонат, трохи бредова якась. Сотні тренерів переходять в інші чемпіонати і їм це не заважає нормально працювати.
turist86
Штаб-трубач Коля Колокольчиков сжимал в руке медный блестящий горн, а босоногий суровый Гейка держал склеенный из оберточной бумаги пакет.
– Это что же тут за цирк или комедия? – перегибаясь через ограду, спросил паренек, которого звали Фигурой. – Мишка! – оборачиваясь, заорал он. – Брось карты, тут к тебе какая-то церемония пришла!
– Я тут, – залезая на ограду, отозвался Квакин. – Эге, Гейка, здорово! А это еще что с тобой за хлюпик?
– Возьми пакет, – протягивая ультиматум, сказал Гейка. – Сроку на размышление вам двадцать четыре часа дадено. За ответом приду завтра в такое же время.
Обиженный тем, что его назвали хлюпиком, штаб-трубач Коля Колокольчиков вскинул горн и, раздувая щеки, яростно протрубил отбой.
"Тимур и его команда" (Аркадий Гайдар)
PUTINHUILO
Так кто ж тебя заставлял брать его 2-й раз?