Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 серпня 2020, 09:26
17901
8

Артем ФРАНКОВ: «В уболівальників Динамо посилюється когнітивний дисонанс»

Спеціаліст прокоментував склад тренерського штабу Мірчі Луческу в київському клубі

| Оновлено 01 серпня 2020, 09:26
17901
8
Артем ФРАНКОВ: «В уболівальників Динамо посилюється когнітивний дисонанс»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою щодо помічників Мірчі Луческу в київському «Динамо». У тренерський штаб румунського фахівця увійшли колишні гравці «біло-синіх» Огнен Вукоєвич і Олег Гусєв.

«Я вам говорив про те, що в тренерський штаб «Динамо» увійдуть такі легендарні особистості як Огнен Вукоєвич і Олег Гусєв. І, мені здається, що на даному етапі в уболівальників «Динамо» когнітивний дисонанс посилюється. Не назвав би це роздвоєнням особистості...

Сама постановка питання така: «Зараз я уболіваю проти Луческу, але чи можу я вболівати проти Олега Гусєва? У чому він переді мною винен?». Або я його зараз обвинувачу в тому, що він мене зрадив і т.д. і т.п. Хоча Олег Гусєв сказав на це одну фразу: «А ти хто такий?». І мав би рацію...

Хочу підкреслити явно позитивну тенденцію: загострення багато в чому стихає, градус напруги падає, і все переходить в більш конструктивну площину: а подивимося, як він буде працювати, як при ньому зіграє «Динамо» в Суперкубку 25 серпня? Притому, що виграш Суперкубка — це буде приємно і більше нічого, а головне завдання по потраплянню в Лігу чемпіонів буде стояти у вересні», — зазначив Франков в ефірі каналу на YouTube.

Оцініть матеріал
(152)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maslyaspor
Звучить дійсно дивно , але в мене 2 товариша після призначення Хаца тренером , перестали слідкувати за грою клуба , я обурювався як так , а вони казали що коли там зроблять пересадку динамівського серця тоді почнуть ходити на стадіон. Зустрівся з ними на матчі Колос- Маріуполь так от вони зараз з великим бажанням чекають офіційних ігор Динамо з Луческу. Так що глядачів на матчах не поменшає .А дибілів які вибігають на поле палять фаєри , матюкаються та імітують сов, нафіг з стадіона.
dd dent
С каких это пор наши сильно болеют и вникают в помощников команд?
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
Проблемы у Франкова в голове! Люди не "болееют против Луческу", они против его назначения, это разные вещи! Но если Франков начнет вникать в суть, то у него в голове начнется "когнитивный диссонанс"
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил