Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 липня 2020, 16:11
19538
2

ФОТОГАЛЕРЕЯ. Тренерський штаб Луческу в Динамо провів перше тренування

З Олегом Гусєвим і Огнєном Вукоєвичем гравці вже були давно знайомі

| Оновлено 31 липня 2020, 16:11
19538
2
ФОТОГАЛЕРЕЯ. Тренерський штаб Луческу в Динамо провів перше тренування
ФК Динамо Київ

30 липня новий наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу познайомився з гравцями, представив свій тренерський штаб та провів перше тренування.

Від імені всієї команди її капітан Сергій Сидорчук вручив Мірчі Луческу клубну футболку з 75-м номером на спині. Іменинник прийняв символічний подарунок, зазначивши при цьому, що найкращим подарунком для нього буде чемпіонство київського «Динамо» за підсумками сезону.

Якщо з Олегом Гусєвим і Огнєном Вукоєвичем гравці вже були давно знайомі, то знайомство з Еміліаном Карасом і Дієго Лонго сталося вже на футбольному полі. Румунський фахівець відразу озвучив план на перше тренування. Так як воно було першим після паузи, в ній знайшлося місце біговій роботі з невеликою інтенсивністю.

Після ретельної розминки гравці приступили до роботи. Під час тренування команда по черзі виконувала вправи з м'ячем і біг в чотирьох групах навколо поля. До слова, в бігових вправах і ігрових квадратах брали участь і воротарі. Тренер воротарів Михайло Михайлов приступить до роботи завтра, а під час першого тренування з голкіперами працював Тарас Луценко. Темп бігу в групах разом з італійцем Дієго Лонго контролювали тренери з фізпідготовки Віталій Кулиба і Володимир Ярмошук.

У тренуванні взяли участь 22 польових гравця і 4 голкіпера. Правда, за окремою програмою займався Микита Бурда. У лазареті команди Беньямін Вербич, який вчора переніс операцію на пахових кільцях в Мюнхені. У першому тренуванні брали участь три новачка щодо попереднього сезону – повернулися з оренди Ахмед Алібеков, Олександр Тимчик та Богдан Лєднєв.

Перше заняття, за ходом якого стежив і президент клубу, виявилося досить тривалим. Тренувальне поле команда залишила через дві години після його початку. В кінці тренувальної сесії Мірча Луческу подякував команді та озвучив план на наступний день. У п'ятницю друга група гравців пройде медобстеження, а ввечері «Динамо» проведе друге тренування в рамках підготовки до нового сезону.

ВІДЕО. Мірча Луческу і його тренерський штаб представлені гравцям Динамо

Фотогалерея. Перше тренування Луческу в «Динамо».

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
В Добрый путь!!!
Mac_Gyver
Нелепый жилет, похожие на лифчик, на спортсменах, это Viper pod - специальный GPS девайс, собирающий данные об игроке во время физических нагрузок