Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2020, 21:43
9586
12

Мірча ЛУЧЕСКУ: «З великими надіями починаємо роботу в Динамо»

Наставник представив свій штаб і виголосив вступну промову

| Оновлено 30 липня 2020, 21:43
9586
12
Мірча ЛУЧЕСКУ: «З великими надіями починаємо роботу в Динамо»
fckarpaty.com

У четвер ввечері новий наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу виступив перед гравцям з вступним словом, представив штаб і провів перше тренування.

«Я знаю, що в київському «Динамо» зібрані талановиті, молоді хлопці, які ще не розкрили до кінця свій потенціал. Не залишайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Час проходить дуже швидко. Починайте готуватися до великих баталій з сьогоднішнього дня. Для мене найголовніше - це комунікація, діалог з кожним з вас. Дуже важливо, щоб ми знайшли спільну мову».

«Хочу представити вам свій тренерський штаб. Перед вами Олег Гусєв - це його бажання і бажання керівництва мати в штабі легендарного гравця клубу, який знає, як вигравати трофеї. Огнен Вукоєвич - ще одна легенда «Динамо», футболіст, який робив все для перемог і вміє їх домагатися. Він тренер молодіжної команди Хорватії U23, але побажав приїхати в «Динамо» і допомогти нам в роботі. Огнен буде відлучатися на ігри збірної, але він частина нашого колективу».

«Еміл Карас відповідатиме за спілкування і комунікацію з вами. Італієць Дієго Лонго багато років працював разом з моїм сином Резваном в ФК ПАОК, де вигравав чемпіонство, і «Аль-Хілялі», з яким перемагав в Азіатській Лізі чемпіонів. Це важлива фігура в нашому тренерському штабі, він стане моїм асистентом і буде займатися фізичною підготовкою».

«Всі ці люди прийшли допомогти вам стати кращими. Але від нас залежить тільки якийсь відсоток підготовки, основна частина залежить від вас - від вашої мотивації і старань. Дуже важливо берегти своє здоров'я і уникати травм. Для цього необхідно підготувати свій організм, щоб витримати конкуренцію. Для того, щоб рости, повинна бути здорова, дружня конкуренція на футбольному полі».

«Обіймаю вас усіх. З великими надіями починаємо нашу роботу», - сказав Луческу.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Петров
Сколько патетики, а что в итоге?
Lex Aries
Да что вы от него ждете? Наивно полагать, что завтра игра Динамо кардинально изменится и будут только победы, даже в чемпионате. Ему в Шахтере несколько лет понадобилось, чтобы поставить игру команды. И то, это получилось только при наличии в команде креативных бразильских футболистов, на которых у Суркиса денег нету.
Алексей Ильин
Мне нравится, как болелы Динамо встали на защиту Луческу, с таким же удовольствием они будут восхвалять Рената Леонидовича, когда он себе ДК прикупит)))