Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2020, 18:59
1406
1

Олександр СЕВІДОВ: «Це була кубкова гра на тлі величезної втоми»

Спеціаліст поділився враженнями про перемогу «Колоса» над «Маріуполем» (1:0)

| Оновлено 30 липня 2020, 18:59
1406
1
Олександр СЕВІДОВ: «Це була кубкова гра на тлі величезної втоми»
ТК Футбол. Олександр Севідов

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував матч плей-оф УПЛ «Колос» — «Маріуполь» (1:0).

«Такі матчі, де йде рівна гра, тривають до першого забитого або першого пропущеного м'яча. Як такої тактики, стратегії і красивого футболу ми не побачили. Зате ми побачили божевільну самовіддачу і справжню боротьбу на полі!

Це була кубкова гра на тлі величезної втоми. У цьому плані не пощастило маріупольцям, у яких був виснажливий графік матчів, а особливо переїздів. Брак сил виявився вирішальним фактором у поєдинку. Якщо підопічні Бабича в основний час ще протрималися, то в екстратаймі було видно, що вони фізично сильно підсіли, і після пропущеного м'яча у них не вистачило сил на останній штурм надії. В цьому плані ковалівці використовували вигоду і добилися перемоги.

Зустрічалися команди з різними поглядами на футбол. «Маріуполь» в цій зустрічі не відійшов від своєї улюбленої манери гри: довгі передачі, підбір і боротьба. Але на цей раз це не принесло ніяких дивідендів тим, хто програв. А «Колос», як зазвичай, зіграв на хороших емоціях, і був трохи креативніший і гостріший. Можна сказати, в футбольному плані господарі були нахабніші.

У команд накопичилася втома, тому не було особливих швидкостей, вони перестрахувалися і не йшли великими силами вперед, щоб не оголяти зони. Азовці створили перший гольовий момент лише наприкінці основного часу матчу. Хоча за небезпечними моментами у ковалівців їх було більше, але сказати, що вони володіли явною перевагою, не можна. За рівної гри вдача більше посміхнулася ковалівцям, які забили свій м'яч, і рахунок тому закономірний.

«Колос» повторив успіх тих саме азовців, увійшовши в Прем'єр-лігу і відразу завоювавши право взяти участь в Лізі Європи. Це говорить, що рівень футболу не покращився, а підрівнявся. «Селянам» потрібно посилення, якщо розраховують пройти хоча б один етап. Нехай стараються!», — зазначив Севідов.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил