Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 липня 2020, 14:33
2558
0

Інтер – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Нерадзуррі» в боротьбі за «срібло» національної першості

| Оновлено 28 липня 2020, 14:33
2558
0
Інтер – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter/inter

У вівторок, 28 липня, відбудеться матч 37-го туру чемпіонату Італії, в якому «Інтер» прийме «Наполі». За великим рахунком, обидві команди виконали свої завдання на сезон. Але тренери не дозволять своїм підопічним розслабитися.

«Інтер» виступає нестабільно. З одного боку, «нерадзуррі» не програють останні 6 матчів. З іншого, підопічні Антоніо Конте періодично втрачають очки, граючи внічию, наприклад, з «Вероною» та «Фіорентиною». «Інтер» утримує 2-ге місце в турнірній таблиці Серії А. При цьому «нерадзуррі» випереджають «Аталанту» і «Лаціо» всього на 1 очко.

У матчі проти «Наполі» Конте не зможе розраховувати відразу на трьох центральних півзахисників. Матіас Весіно і Стефано Сенсі залишаються в лазареті, а Роберто Гальярдіні перебрав жовтих карток. При цьому до складу «нерадзуррі» повернувся після дискваліфікації Ніколо Барелла, плюс у Конте є ще Борха Валеро. В цілому, серйозних кадрових втрат у «Інтера» немає.

«Наполі» теж не може похвалитися бездоганною формою. В останніх 6-ти матчах неаполітанці здобули 3 перемоги, двічі зіграли внічию і зазнали одної поразки. Зараз клуб займає 7-ме місце в турнірній таблиці Серії А, відстаючи від «Мілану» на 1 очко.

В принципі, до «адзуррі» запитань немає. «Наполі» кваліфікувався в Лігу Європи через перемогу в Кубку Італії, а на ЛЧ у команди і так практично не було шансів. Дженнаро Гаттузо, звичайно, буде налаштовувати своїх хлопців на бій, але турнірна мотивація у них відсутня за великим рахунком.

Серйозною втратою для «Наполі» стане дискваліфікація Дріса Мертенса. Кращий бомбардир неаполітанців перебрав жовтих карток і пропустить матч проти «Інтера». В лазарет знову потрапив Манолас. Але це за великим рахунком і всі втрати «адзуррі». При бажанні неаполітанці зможуть дати бій суперникам з Мілана.

Статистика на стороні «Інтера». «Нерадзуррі» 66 разів перемагали цього суперника, у «Наполі» на 20 перемог менше. Ще 37 раз команди грали внічию. У матчі 1-го кола «нерадзуррі» обіграли на виїзді неаполітанців з рахунком 3:1. Команди також зустрічалися двічі у півфіналі Кубку Італії. У першому матчі «Наполі» переміг з мінімальним рахунком, у другому поєдинку команди зіграли внічию – 1:1. 

Букмекери віддають перевагу «Інтеру». Фахівці також вважають, що в матчі буде забито менше трьох голів (коеф. 1,73). Але «Інтер», у якого нападники перебувають у відмінній формі, постарається забити якомога більше. У «Наполі» теж є кому забивати, навіть без Мертенса. При цьому мотивовані «нерадзуррі», звичайно, виглядають більш привабливим кандидатом на перемогу.

Орієнтовні склади:
«Інтер»: Ханданович; Годін, де Врей, Шкріньяр; Янг, Брозовіч, Барелла, Кандрева; Еріксен; Лукаку, Санчес.
«Наполі»: Оспіна; Хюсай, Кулібалі, Максимович, Ді Лоренцо; Зелінські, Лоботка, Ф. Руїс; Інсіньє, Мілік, Кальєхон.

28 липня, вівторок 

«Інтер» — «Наполі»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 22:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Інтер — Наполі. Онлайн трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 2:1

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.