Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 липня 2020, 09:42
4736
33

Віктор ГРАЧОВ: «У Луческу немає часу. Чемпіоном знову стане Шахтар»

Фахівець не бачить розвитку «Динамо» в найближчі рік-два

| Оновлено 28 липня 2020, 09:42
4736
33
Віктор ГРАЧОВ: «У Луческу немає часу. Чемпіоном знову стане Шахтар»
ФК Шахтар Донецьк. Віктор Грачов

Колишній нападник «Шахтаря» Віктор Грачов поділився думкою про призначення 74-річного румунського фахівця Мірчі Луческу головним тренером київського «Динамо».

- Призначення Мірчі Луческу головним тренером «Динамо» виведе команду на новий рівень?
- 75 років — не 60 і не 50. Я бажаю цій людині здоров'я, але починати працювати в такому віці, по суті, з нуля... Для клубу з таким ім'ям, «Динамо» знаходиться на дуже низькому рівні. Я дуже сумніваюся в цій перспективі. Зараз за рік-два складно побудувати нову команду. А часу у нового тренера немає, враховуючи, як вороже по відношенню до нього налаштовані фани киян.

- Так, уболівальники «Динамо» поки що не сприймають колишнього тренера «Шахтаря». Чи вдасться врегулювати цю ситуацію?
- Тут у мене теж негативна відповідь. Я не бачу в найближчі рік-два розвитку «Динамо». Який уболівальник буде цьому радий? Чемпіонами знову стануть «гірники».

- Чи може стати родзинкою чемпіонату гра команди Луческу проти «Шахтаря»?
- Думаю, що це тільки додасть мотивації «гірникам». Хоча у донеччан плавно проходить зміна поколінь, багато гравців знають про Луческу тільки те, що він свого часу успішно тренував «Шахтар». Все змінюється, оновлюється склад, в команді вже працює інший тренер. Так що дивитися на цю дуель, думаю, потрібно з точки зору протистояння «Шахтаря» і «Динамо».

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маріно Пушич отримав пропозицію перейти в Ліверпуль. Відомо його рішення
Футбол | 27 квітня 2024, 22:02 18
Маріно Пушич отримав пропозицію перейти в Ліверпуль. Відомо його рішення

Наставник вирішив залишитися в «Шахтарі»

Стало відомо, чи зіграє Куртуа в 1/2 фіналу ЛЧ проти Баварії у Мюнхені
Футбол | 28 квітня 2024, 18:31 0
Стало відомо, чи зіграє Куртуа в 1/2 фіналу ЛЧ проти Баварії у Мюнхені

Тібо потрапив у заявку королівського клубу, але їде до Німеччини просто підтримати команду

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shchebet
В этом сезоне не важно будет Динамо чемпионом или нет. Важно что бы Луческу поставил командную игру и влил амбиции в команду.
А когда Динамо станет чемпионом - это результат игры команды. Если она, команда, есть на поле.
Луческу - может это сделать.
Д. Быков
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleksandr Kelym
ДИНАМО має потенціал: вигравали і у Шахти та й в усіх лідерів - правда після перемоги над Зорею 3:1 тут же продули Колосу 0:2 ! Команда не збалансована, не має планів на гру - фізруки за 5 втрачених років нічого не дали ні в плані тактики, ні в стратегії на гру. Швидкість мислення на полі вирішальний фактор у підготовці сучасних футболістів - але як тупі фізруки можуть навчити мислити спортсменів? А що може дати старий давно відпрацьований мамалижник, якого із Шахтаря давно звільнили за неспроможність прогресувати? Як оце румунське хвалько, яке так принижувало видатного тренера Лобановського, може формувати нове Динамо? Призначення Луческу - це звичайно, акт відчаю Суркіса, підтвердження його неспроможності ефективно керувати клубом...
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nashwill
мабуть,ніхто й не чекає від Луча одразу чемпіонства,в цьому сезоні Шлактар знову проведе роботу з суддями і "виграє" чемпіонат,а от на наступний сезон цілком можливо,лідер зміниться
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
Не корысти ради, а потехи для , в 1936 году киевское Динамо на своём поле проиграло московскому Динамо 1:5., забавно читать однобоких летописцев истории, а если серьёзно , мудрость гласит " прошлого уже нет, будущего ещё нет, настоящее есть" , а настоящее таково, как излагает Виктор Грачёв. В чем он не прав? Команды за один год не строятся, тем более то, что разрушалось десятилетиями.
Axmetov10
Шахтёр в том Чемпионате финишировал на втором месте, проиграв в таблице киевлянами в более 20-ти очков!- Кто вообще тебя серьезно воспринимает?Ты такой пиз....ун
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Иван Грозный
шахтерское отребье вы уж определитель кто он есть
-AK_228, 28.07.2020 10:49-короче, старый никудышный ефрейтор,
-zvalenok03, 28.07.2020 11:02-Он обычный сержант запаса ?
хотя,кому вопрос то задается,отребье оно и есть отребье)))
написавший это -
AK_228, 24.07.2020 14:13- я тебе уже говорил, что все аккаунты кроме мои и даже твои все аккаунты)))
по другому называться и не может)))
Олександр Фурманов
Благодаря Мирче Луческу "Шахтёр" стал конкурентом "Динамо" и победил в этой конкуренции. Теперь Мирча Луческу имеет хорошие шансы ещё раз доказать, что "Шахтёр" намного сильнее "Динамо" и докажет это уже в начале сезона 2020-2021гг. Для этого Суркисам даже не придётся раскошеливаться на покупку легионеров. "Чем дешевле,тем дороже" - это многолетний девиз Суркисов. Да и старый Мирча недорого заломил. Правда,выкинул фертель,мол,нет, не буду,ухожу, но за надбавку в 500 000 $ плюнет,но останется. Да кто из нас не плюнул бы и не остался? Кто бы из нас не смог бы дать тот результат,который даст Суркисам Луческу? Любой даст. Даже за 50 000$,только деньги вперёд! У Мирчи возможности хорошие есть. Фран Соль может заиграть в любую минуту. Зря его Лёсик на скамейке гноил. На поле нужно было гноить. Толку нет,но хоть набегался бы до пота, а так за такие деньги только сидел на скамье. Кто бы из нас не смог за такие деньги сидеть на скамье? Любой бы смог и даже за меньшие. Я,например, за за 10 000$ в месяц на скамейке не то чтобы сидел, я бы на ней даже ночью спал. А Беседин? Скоро Беседин свой срок дисквалификации отсидит и усилит своим появлением на поле защиту любой команды соперника. Он ещё поборется... Ну и Бойко не сказал своего последнего слова. После тёплых слов в его адрес Мирча Бойко доверяет. Вратарём не считает,но доверяет. Мячи ловить каждый дурак может, а вот поддержать старого румына не каждый.Ну кто из нас хоть раз в жизни поддерживал хоть какого-нибудь старого румына? А Бойко поддержал. Просто тимуровец какой-то. Тимуровцы старикам всегда помогали. Всё будет хорошо,правда, не для киевского "Динамо", но будет. Нужно просто верить и тогда что-то будет. Что-нибудь,но будет.
Иван Грозный
судя по всему шахтерскому отребью за посты деньжат подкинули,аж три сразу херачат)))Ну Бог им убогим в помощь и еды вкусной сегодня))))