Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 липня 2020, 14:58
608
0

Микита КАМЕНЮКА: «Упевнений, Зоря добре виступить в Лізі Європи»

Захисник луганчан завершив кар'єру

| Оновлено 27 липня 2020, 14:58
608
0
Микита КАМЕНЮКА: «Упевнений, Зоря добре виступить в Лізі Європи»
ФК Зоря Луганськ. Микита Каменюка

35-річний український екс-захисник «Зорі» Микита Каменюка прокоментував результат команди в УПЛ. Луганчани завершили чемпіонат на третьому місці.

«Чому не поборолися за друге місце? Ми могли і на четверте місце замахнутися (посміхається), і на друге. У матчі з «Десною» я сидів на лавці запасних, телефону у мене не було, щоб дізнатися рахунок матчу в Києві. Тільки на 85-й хвилині хтось із уболівальників прокричав, як проходить гра «Динамо». Але повідомляти про це футболістам не варто, тому що ще до матчу вони виходили на поле з думками тільки про те, щоб виграти. Але матч з «Десною» теж складався складно, ми програвали 0:1. Було важко, але вдалося зрівняти рахунок. Думаю, в нинішньому сезоні «Зоря» була однією з найбільш безкомпромісних команд, тому ми не грали на нічию з «Десною».

Єврокубки? Предсезонка покаже, як команда підготувалася. Але я впевнений, що хлопці, які завойовували бронзу, дуже хочуть зіграти в груповому турнірі Ліги Європи. Деякі на такому рівні ще не грали, але є амбіції довести свою майстерність. Ми маленький клуб, але пишаємося собою і своїми досягненнями. Упевнений, хлопці добре виступлять в Лізі Європи», - сказав Каменюка.

Нагадаємо, що Микита Каменюка в кінці сезону оголосив про завершення кар'єри.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.