Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 липня 2020, 02:54
14385
43

ДЕНИСОВ: «Як Луческу тепер буде дивитися в очі вболівальникам Шахтаря?»

Футбольний журналіст прокоментував призначення тренера «Динамо»

| Оновлено 27 липня 2020, 02:54
14385
43
ДЕНИСОВ: «Як Луческу тепер буде дивитися в очі вболівальникам Шахтаря?»
Детектор Медіа. Олександр Денисов

Футбольний журналіст Олександр Денисов в ефірі телеканалу «Україна 24» прокоментував призначення головним тренером «Динамо» румунського фахівця Мірчі Луческу, який раніше очолював донецький «Шахтар»:

«Була певна ситуація, яку точно знають тільки президент «Шахтаря» Рінат Ахметов, ну і сам Мірча Луческу. Крім того, Рінат Ахметов – людина бізнесу, він дуже любить клуб. Емоційна ситуація на особистому рівні не привела б його до розставання з успішним тренером, який працює на перспективу, правильно робить ротацію молодих талантів та виграє титули. При такому букеті розставання було б неможливим з боку Ахметова.

Але в останні кілька років Луческу перестав вигравати титули, які є головним мірилом, маркером будь-якого тренера в «Шахтарі». Відповідно, було втрачено довіру з точки зору перспективи. Футболісти, які заходили в клуб, опинялися на лаві запасних. Не росли, не мали шанси ні показати себе, ні бути проданими в майбутньому в інші клуби. Не працювала бізнес-система і спортивна складова, виграш титулів.

Я думаю, Ахметов розбирається в тонкощах футболу так, як розбирається далеко не кожен функціонер, тренер і експерт. Той же Ісмаїлі – це був особистий проект президента «Шахтаря», він його знайшов. На сьогоднішній день це – один із найбільш топових лівих захисників Європи і світу. Мірча Луческу в ньому не бачив майбутнього, як і у Бернарда, з яким у нього були конфлікти. Алан Патрік зараз – важливий гравець «Шахтаря». Ці футболісти при Мірчі не грали. Коли прийшов Фонсека – вони стали основними гравцями команди, яка вже виграла 4-те чемпіонство поспіль.

Чому керівництво «Динамо» запросило Луческу, якому 75 років? Весь хайп цієї історії в тому, що тренер з 12-річною історією роботи в «Шахтарі» прийняв рішення очолити «Динамо» Київ. Я б порівняв це з тим, що багаторічний тренер «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон сьогодні б очолив «Манчестер Сіті». Є речі в житті, які ніколи не спробувати. Мені здається, Містер тут якусь рису перейшов. І це не було зрозуміло як вболівальниками «Шахтаря», так і опонентами – вболівальниками «Динамо».

Хайп великий, але в «Динамо» прийшов не той яскравий, вогненний тренер, який зможе працювати на перспективу. Ми багато разів чули, що в Києві багато молодих гравців, це робота на перспективу, а Мірчі – 75 років. Вибачте, але яка перспектива? Ні в якому разі не принижую його тренерський талант. Але давайте бути реалістами. Це дивно. І я не розумію, як ця людина буде далі дивитися в очі вболівальникам «Шахтаря».

 
Оцініть матеріал
(104)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Archie FireLion
Тот момент когда Луческу подорвал задницы с обеих сторон)
Kivals_grozny
"... И я не понимаю, как этот человек будет дальше смотреть в глаза болельщикам «Шахтера»..."
г-н Денисов, точно также, как Мораес смотрит в глаза болельщиков Динамо Киев
Не понимаю, чего у него-то (и не только) подгарает
Поручик Ржевский
А как Маркевич перешёл в Днепр?
Никто его из фанов Металла не ругал.
В ЧУ остались соперниками, а в ЛЕ даже радовались за финал Лиги Европы.
До сих пор Маркевича считают "своим" и лучшим тренером за историю.
Цивилизация - или паутина с интригами?
Шахта выбирает второе...
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Евгений Бойкинюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 © «УАФ – М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vovan040966
"...И я не понимаю, как этот человек будет дальше смотреть в глаза болельщикам «Шахтера»." Полагаю примерно так этот человек будет смотреть в глаза болельщикам Шахтера , Мораес смотрит в глаза болельщикам Динамо или как Ринат Ахметов смотрит в глаза тому же Луческу
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andre Petlyra
денисов что пукан подгорает страшно стало что мирча команду в Киеве подымет и тяжело станет
Trasher311987
Сашка так вы ж на работу взяли сабо, он срет на Динамо, Леоненко давно уже.
Неоднократно Алиев появлялся.
Почему вас так цепляет бумеранг?
bolelschik
В прихоже Луческу в Динамо радует только то, что это покоробило Палкина и Денисова. Наверное и Ахмета
Nashwill
як я й казав - Луч 12 років вирощував гнійний прищ,і аж тепер цей прищ лопнув і почав бризкати гівенцем
Александр Бондарь
Цыган за деньги не только в глаза,и в очко смотреть будет
Олександр Фурманов
И как же,интересно,будет в глаза болельщикам "Шахтёра" старый Мирча? Не моргая. Ему плевать на всех, а больше всего на каких-то там болельщиков. Деньги получит.Игру "Динамо" провалит до конца. Пинка в зад дадут. Контракт Суркисы нарушат. Старый Мирча их по судам затаскает и деньги свои вырвет з глоткой, это к гадалке не ходить. Если кто-то помнит сериал "Семнадцать мгновений весны", то там в форме штандартенфюрера СС разгуливал советский разведчик Штирлиц Макс Отто (он же полковник Исаев). Так он был за Гитлера или за Сталина? Жалование получал хорошее, награждён был Железным Крестом 1-й степени (значит служил очень старательно). И Героя Советского Союза получил. Может вечерами старый Мирча будет садиться ближе к камину, доставать из-под дивана гармошку и петь душевно "Спят курганы тёмные",роняя скупые румынские слёзы. Может и не предатель он вовсе, а агент под прикрытием. Может старик жизнью рискует,чтобы "Динамо" насрать по крупному.Может его даже потом наградят орденом "Герой Донбасса". Может даже посмертно...
Publius
Такая чисто даунецкая логика. Мы тебя из клуба выставили, но ты к оппоненту идти работать не смей, а то "как же в глаза болельщикам "Шахтера" смотреть? Оно конечно, если результата не будет, то смотреть в глаза болельщикам будет трудно. Но не болельщикам Шахтера, а болельщикам Динамо! А если будет результат, то пусть Денисов не переживает, очень даже нормально будет в глаза смотреть. Любым болельщикам.
Сергей Иванамофф
Луческу в Динамо. Буэ! Чувство отвращения и брезгливости начинаю испытывать к своему клубу.
Проигрывать - это одно. Но такие назначения - говорят о непринципиальной позиции, о непонимании души клуба, как владельцем, так и игроками.
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вячеслав Самойлов
Но с приходом Луческу, если Мирча станет хоть малость успешным (что вполне возможно, т.к. как бы то ни было - Мирча знает как наладить процессы в команде) - то этим "совам" будет трудно, ибо придется как-то "незамечать" множество темнокожих (и даже ТОЙ ЖЕ национальности!) в СВОЕЙ команде.