Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3596
4

ГЕЛЬЗІН: «Як тільки Луческу дасть результат, все інше забудеться»

Президент «Олімпіка» вважає, що Ігор Суркіс зробив правильний вибір

ГЕЛЬЗІН: «Як тільки Луческу дасть результат, все інше забудеться»
ФК Олімпік Донецьк. Владислав Гельзін

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера київського «Динамо».

«Я вважаю, що призначення Луческу в «Динамо» - це великий крок у розвитку не тільки для київського клубу, але і для всього українського футболу. Чим більше таких топ-тренерів буде працювати в нашому чемпіонаті, тим сильніші будуть команди, гравці і вся ліга.

Ми добре знаємо Луческу по роботі в «Шахтарі». Тренери «Олімпіка» вчилися у нього, вони відвідували тренувальний процес наших сусідів, щоб побачити в справі методи роботи їх штабу. Той же Роман Санжар, його асистенти, це була для них хороша школа.

Як тільки Луческу дасть результат в «Динамо», відразу забудуться всі навколоспортивні моменти. Вболівальники зрозуміють, що, призначаючи Луческу головним тренером «Динамо», Ігор Суркіс дбав тільки про результати команди і зробив правильний вибір. Якщо взяти історію нашого футболу, то, не беручи до уваги Валерія Лобановського, сильніше тренера в чемпіонаті України ще не було.

Так, підбір гравців і система гри «Шахтаря», коли його очолював Луческу, і нинішнього «Динамо» відрізняються. Але Мірча з тих фахівців, які готові системно і наполегливо працювати, щоб впровадити в гру команди свої принципи. Він вміє і любить працювати з молоддю, ростити якісних гравців, допомагати їх прогресу.

У Луческу величезний досвід, який він зможе поставити на служіння «Динамо». Дуже важливо розуміти, що Мірча - мудрий наставник, готовий співпрацювати з молодими тренерами з системи клубу. Він може багато чому їх навчити, може багато чому навчити гравців і дати можливість «Динамо» зробити великий крок вперед», - вважає Гельзін.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yevgeniy Kravchenko
Смотря кто какой результат ждёт.
Al Zolo
несмогу поверить что ультрас забудут прям все Мистеру.... но при победах меньше атаковать его будут-то да....
Diego Armando
Джек Шепард із Загублених, не неси йухні!