Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 липня 2020, 01:29
4029
6

АНДРОНОВ: «Луческу цікавить не любов уболівальників, а доларові купюри»

Футбольний журналіст спрогнозував перспективи Мірчі Луческу в «Динамо»

| Оновлено 24 липня 2020, 01:29
4029
6
АНДРОНОВ: «Луческу цікавить не любов уболівальників, а доларові купюри»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Футбольний журналіст Олексій Андронов спрогнозував перспективи Мірчі Луческу, призначеного на пост головного тренера київського «Динамо»:

«Я думаю, що ніяка любов уболівальників Луческу не цікавить. Колись Роман Широков сказав про Курбана Бердиєва, що для нього є тільки одне божество – портрет президента США на доларовій купюрі. Це сюди дуже добре підходить. Луческу хоче працювати, хоче заробляти. Йому все одно, хто йому платить: Ахметов, Суркіс, «Зеніт» або федерація футболу Туреччини. Любов уболівальників він не завоює навіть, якщо буде успішним зі спортивної точки зору. Максимум, що він може завоювати – повагу.

Але його, повторюся, це не цікавить. У нього, мабуть, є якісь реваншистські настрої, тому що інакше незрозуміло, навіщо він пішов на такий крок. На це буде цікаво подивитися. Суперкубок України проти «Шахтаря» приймає зовсім інше прочитання, іншу інтригу, ажіотаж. Я думаю, що «Шахтарю» є сенс побоюватися. Навряд чи хтось знає «гірників» краще за Луческу, незважаючи на те, що в команді працює інший тренер. Принципи побудови гри залишилися ті ж, які впровадив Містер. Думаю, розриву в 23 очки вже не буде, як не буде і чотирьох поразок киян.

Я вважаю, що в ході переговорів обговорювалася не тільки заробітна плата. Керівництво клубу, напевно, почуло від Луческу якісь думки щодо окремих гравців, і те, що збирається з ними робити. Звичайно, «Динамо» не зможе вести себе на трансферному ринку так, як поводився «Шахтар». Очевидно, що не буде «килимових» закупівель в Бразилії, оскільки і час зараз інший, і грошей немає таких, та й сенсу особливого це не має.

Мабуть, варто очікувати, що «Динамо» почне грати в якийсь поставлений футбол. Тому що, якщо ми подивимося на останній сезон, то ніякої стабільності ми в ньому не виявимо. Так, були якісні матчі, як з «Шахтарем» в Кубку. Але були і провальні, про які нагадувати не варто. Думаю, Луческу зі своїм досвідом повинен стабілізувати ситуацію в команді. Чекаю з нетерпінням Суперкубка, постараюся приїхати, звичайно. Але, від того, що Мірча тепер очолює «Динамо», менше переживати за команду я не буду. Ігор Суркіс зробив ризикований крок, і за цей ризик його варто поважати».

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, скільки Буткевич платить гравцям Полісся за забитий гол і асист
Футбол | 05 жовтня 2024, 01:55 3
Відомо, скільки Буткевич платить гравцям Полісся за забитий гол і асист

У житомирському клубі є система бонусів за окрему результативну дію

Чи вигравав колись володар Golden Boy премію Золотий м'яч
Футбол | 05 жовтня 2024, 09:25 0
Чи вигравав колись володар Golden Boy премію Золотий м'яч

Бути найкращим на молодіжному рівні – зовсім не гарантія успіху у більш зрілі роки…

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Федько
«Луческу интересует не любовь болельщиков, а долларовые купюры»
Как будто остальные тренера за идею работают)))
Евгений Бойкинюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Павел Рева
Ну как бы логично, человек работает, на работе за деньги. Его наняли выполнять поставленные задачи, за определенную сумму. В чем проблема ? Или у кого-то, из наемных сотрудников, по-другому ?
Злобный Енот
Мирча выбрал аллегория, что бы насолить Шахте, через Динамо, видать не с проста его погнали, а теперь реакция цыганского Винни-Пуха, будет активирована
 © «УАФ – М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Leo Leo
Нашему футболу больше вредят вот такие Андроновы..