Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2020, 17:03
7755
0

Алєксандр Ємельяненко – Магомед Ісмаїлов. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру АСА 107

| Оновлено 25 липня 2020, 17:03
7755
0
Алєксандр Ємельяненко – Магомед Ісмаїлов. Прогноз і анонс на бій
РІА Новості. Алєксандр Ємельяненко

В п'ятницю, 24 липня, в Сочі (Російська Федерація) на порожній «Адлер-Арені» пройде турнір АСА 107, у мейн івенті якого відбудеться поєдинок у важкій вазі між Алєксандром Ємельяненком і Магомедом Ісмаїловим.

Варто зазначити, що бійці ось уже півроку готуються до поєдинку, оскільки їхня зустріч спочатку була запланована на 3 квітня в Москві, але епідемія COVID-19 призвела до перенесення турніру на більш пізній термін.

Прев'ю поєдинку

Скандально відомий Ємельяненко на початку своєї підготовки до поєдинку з Ісмаїловим на початку року потрапив у правовий скандал. В ніч на 21 січня в Анапі він у черговий раз перебрав з алкоголем і став буянити, за що отримав 7 діб арешту. Щоб боєць не зірвав бій з Ісмаїловим, наступного місяця він повернувся до Чечні, де продовжив тренуватися в місцевому клубі «Ахмат», дотримуючись суворого спортивного режиму.

Саме в Чечні Алєксандр провів одні з найкращих кемпів у своїй кар'єрі. Звільнившись із в'язниці, на початку 2017 року він починає співпрацю з клубом і лігою «Ахмат», провівши менш ніж за рік цілих 6 поєдинків. У перших п'яти «АЄ» нокаутує суперників не пізніше другого раунду, а шостий після відновлення кар'єри бій він зводить внічию. У серпні 2018 року Тоні Джонсон створив росіянину масу проблем в партері, що призвело до того, що рефері після бою підняв дві руки.

Можна сказати, що з тих пір Ємельяненко не виступав. Після від'їзду з Грозного у нього була низка відмін поєдинків, і повернувся у великий спорт він тільки в листопаді 2019 року. Якщо, звичайно, це можна назвати «великим спортом», оскільки Ємельяненко проводив боксерський поєдинок проти стронгмена Михаїла Кокляєва, який не мав досвіду в єдиноборствах. Багато хто вважав це фрік-боєм, і дійсно, Кокляєв став легкою жертвою суперника, впавши від його рук у першому раунді.

За той час, що Ємельяненко відпочивав від ММА, боєць середньої ваги Ісмаїлов провів три найбільш значущих боя в своїй кар'єрі. У жовтні 2018-го на Fight Nights Global 90 він звів унічию «хайповий» бій проти Владіміра Мінєєва. Перейшовши в АСА, Магомед у минулому році за пів раунду нокаутував досвідченого В'ячеслава Василевського, а потім пройшов за очками екс-чемпіона М-1 Артема Фролова.

Прогноз на бій

Ісмаїлов - вельми гучне ім'я в російських ММА, але не будемо забувати, що він є одним з топів у середньому дивізіоні. У нього хороші борцівські навички, швидкі руки, непоганий футворк і кардіо. Але всі свої головні переваги він реалізовував проти набагато більш дрібних конкурентів, ніж Ємельяненко. З майбутнім опонентом у «Маги» колосальна різниця в габаритах. Незважаючи на те, що спеціально до бою він «від'їв м'яса», Ісмаїлов все одно буде програвати близько 15 кг у масі і майже 20 см у зрості, до того ж, в уродженця Дагестану набагато коротші руки.

У Ємельяненка, незважаючи на те, що він майстер спорту РФ з самбо та дзюдо, за кар'єру неодноразово виникали труднощі з тими, хто сильний у грепплінгу. Він програвав сабмішном Джошу Барнетту, Фабрісіо Вердуму і Джеффу Монсону. У його «нову еру» у нього виникали труднощі з Віктором Пештою та згаданим Джонсоном. Але як зможе реалізувати свій борцівський потенціал Ісмаїлов, коли йому протистоїть дуже великий опонент? Адже ж Ісмаїлову, який поважчав, спершу потрібно підійти до Ємельяненка. У того довгі і дуже швидкі руки, як для своїх габаритів. Ємельяненко в своїх останніх боях демонстрував хороші навички боксу і нокаутуючу силу в кулаках, за рахунок чого фінішував своїх опонентів.

Багато що буде залежати від того, в якій формі підійде Ємельяненко до поєдинку. На папері у нього майже всі козирі на руках. Бій розрахований на 3 раунди, тому йому не варто побоюватися того, що він програє у витривалості Ісмаїлову. Судячи з кадрів з Інстаграму Олександра і суворого контролю за ним у Чечні, кондиції в бою у нього будуть відмінними. Кілька поспіль місяців кропіткої роботи не пройшли даром.

Припускаємо, що Ємельяненко, намацавши потрібну дистанцію і ритм, буде розбивати Ісмаїлова своїми довгими руками, накопичуючи шкоду. Ісмаїлов ще не програвав нокаутом і славиться своєю міцною «бородою», тому він або дотягне до кінця, або програє зупинкою в другій половині бою через тоннаж пропущених ударів.

Перемога Ємельяненка технічним нокаутом у 3-му раунді

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином
MMA | 29 березня 2024, 02:11 6
«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином

22 червня Ігор Потеря проведе поєдинок проти Шари Буллета

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова