Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 липня 2020, 14:35
3595
0

Валерій ЗАВАРОВ: «В тому, що батько був моїм тренером, більше негативу»

Екс-футболіст «Арсеналу» – про свою кар'єру в стані «канонірів»

| Оновлено 22 липня 2020, 14:35
3595
0
Валерій ЗАВАРОВ: «В тому, що батько був моїм тренером, більше негативу»
УАФ. Олександр Заваров

Колишній футболіст київського «Арсеналу» Валерій Заваров розповів, як виступав під керівництвом свого знаменитого батька-тренера Олександра Заварова.

– Футболісти, які грали під керівництвом батька-тренера, переживають різні емоції. Той факт, що Олександр Заваров тренував Арсенал, а ви були його підопічним, тиснув на вас?
– Однозначно не відповім: були як переваги, так і недоліки. І все ж, оглядаючись назад, вважаю, що більше негативу було. Зрештою, я намагався на це не зважати. У колективі також не відчував особливого статусу.

– Якщо на вас не тиснули, то президент Арсенала Вадим Рабінович і його оточення добряче пройшлися по головному тренеру після скандальної відставки у 2010-му.
– Знаєте, це все в минулому. Якщо у когось є певна думка, то не варто її силоміць змінювати. Це їхнє право. Я давно забув про ті непорозуміння і зла не тримаю. З того часу я не бачив Рабіновича жодного разу. Навіть, якби це сталося тепер, то я б не надавав такій зустрічі особливого значення. Привітався б і пішов собі далі.

– Ви були одним з наймолодших гравців київського Арсенала. Як почувалися у компанії досвідченіших Закарлюки, Беня, Деметрадзе і Реви?
– Прекрасно! Старші хлопці мене дуже підтримували, особливо Сергій Закарлюка та Віталій Рева. Я навчався у них, зростав поруч з такими класними футболістами і хорошими людьми. Це велика удача і справжнє задоволення.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.